Mikor lesz (teljesen) vége a Barátok köztnek és a Jóban rosszbannak?

06-21 11:03 vagyok
értem. :D
Hát az én városomat is kicsinek tartják, és tényleg az is. De van pláza, egy hotelek, panziók, meg ilyenek.
Hát tava nincs, csak keresztül megy rajta egy folyó.
A bűnözőkről semmit sem tudok, nem is akarok, de már hallottam drog kereskedésről, meg hogy egy-egy embernek drogot tesznek egy szórakozóhelyen az italába, elviszik, megerőszakolják... stb meg ilyenekről lehet hallani. De ilyenekről mint a maffia háború nem tudok semmit, és remélem nincs is :)))))))
Az a lényeg hogy amitől egy kisváros attól még lehetnek ilyen-olyan helyek benne. És én szeretem a Jóban Rosszban-ban az ilyen dolgokat, mert számomra ez teszi érdekessé. Ha csak simán ilyen egyszerű emberek életét bemutató sorozat lenne, nem nézném tuti.

:)
mindkettőben vannak elég érdekes, meg néha a valóságtól távol álló részek, de van aki ezt szeresse:D

Az emberekre ráerőszakolják. Ez puszta pszichológia, a nézettségszámból növekszik a haszon. A nyomorult magyar emberre akiknek a 60%a reggeltől estig a multikban robotol ez az egyetlen fos a kikapcsolódása, ami persze baszottul unalmas, nézhetetlen, híg trágya, de nézi mert nem tud mit tenni.
Most komolyan, munka után mit tennél magaddal? Holt fáradt vagy, élni nincs kedved hát bekapcsolod a tévét és nézel valami szart. Az amerikai krimi sorozatok is nagyjából BK és JR kategóriák, csak a nagy ország miatt nagyobb a nézettségük is. Nem nyűgözött le eddig egyik sem, nem is nézem se az amerikai műremekeket, sem a magyar csodákat. Agyzsibbasztó. Inkább alszok.
Jó éjt!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!