Mi a véleményetek Kylie Minogue-ról? Zeneileg, emberileg, külső, stb.
Semmi különös. Madonna 2. Vagy Madonna egy Kylie Minogue 2.
Fejhangon elénekelgetnek, kelletik magukat, de se egyediségük, se különlegességük, se mondanivalójuk, se értékük. Semmik.
Az én véleményem róla
Zeneileg: Gyönyörű,lágy,képzett hangja van. Nem egy felkapott idétlen mai tinédzser,hanem egy érett tehetséges nő. A dalai is jól kidolgozottak,jól elő tudja őket adni és ha bárki megnéz róla egy koncert vagy egyéb videót,ahol énekel - ugyanolyan tiszta mint a klipjeiben.
Emberileg: Nekem végtelenül szimpatikus, közvetlen. Egyáltalán nem magamutogató vagy beképzelt és nem csak a pénz számít neki,mint a legtöbb hírességnek,pedig szerintem anyagiakban ő sem szenved hiányt.
Külső: Nagyon kedves arca van. Mindig csinos, szépen fel tud öltözni. Nekem megtanította,hogy egy 152 centis nő is lehet boldog és nyugodtan érezheti magát szépnek,mert nincs szégyenkeznivalója - hiszen az is.
Nekem csak pozitív véleményem van róla. Ő egy olyan híresség,akitől sok jót tanultam és nagyon kedvelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!