Pontosan! :) <3 Ráadásul hihetetlen szexi Õ maga is és a hangja.. ahhw <3
Directioner ;*
Ott a pont! :D mert ő is egy visszahúzódó LÁNY..
Mikor fogtok már normális zenét hallgatni, és nem ilyen kis homárokra gerjedni?
14/L
Utólag rájöttem, hogy rosszul fogalmaztam...reméltem, hogy mindenkinek eléri az agykapacitása azt a szintet, hogy értelmezze a mondat tartalmát a hiba ellenére.
Tudod az a baj, hogy ez a "homár" elért valamit az életben és attól még, hogy te rajta töltöd ki a dühödet a sz@r életed miatt még nem leszel se jobb, se nagyobb ember! :)
Mit is keresel még a kérdésnél?
Kíváncsi lennék te mit hallgatsz?
:)
Kedvencem <3 Csak is imádni lehet.
Csak az utálkozoktól kérdeztem, VAGY TE AKKORA VILÁGSZTÁR MINT ÖK??? NEM?? Akkor puszi :*
Nem, nem vagyok akkora világsztár mint ők. De nem is akarok, elégedett vagyok az életem azon részével, amin én is tudok változtatni.
Kíváncs vagyok, hogy tíz év múlva ki fogja ismerni őket. Ti pedig előbb-utóbb ki fogtok nőni belőle. Csak a pénzért csinálják, mert a kislányoknak ez jön be. Hány 16 év feletti rajongójuk van? Nem hiszem, hogy sok..
Arról meg, hogy én mit hallgatok fölösleges írnom. Hallottatok már ti olyan klasszikusokról, mint pl. a Metallica? Vagy éppen az Offspring, a Rise Against, a Linkin Park, a Three Days Grace? Hogy csak a rengeteg közül párat megemlítsek.
Csak azért írok ide, mert már elegem van a ebből a zenének nevezett nyávogásból.
Én vagyok az, az "utálkozó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!