Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » "hot! "-magazinból, mi a...

"hot! "-magazinból, mi a kezelés neve?

Figyelt kérdés

tegnap olvastam egy "hot!"-magazint, és abban láttam egy fogyasztószert, úgy rémlik, mintha "Slim Power" lett volna a neve, de nem tudom pontosan. A magazin jobb alsó sarkában volt szó róla, olyasmi volt, hogy a tabletta tartalmaz 5-féle gyümölcsöt, meg valami moszatot.

Sajnos nem néztem meg, mikori volt az újság. :S

Nem kérek beszólást, stb. a fogyasztószerrel kapcsolatban, csak egy konkrét nevet, vagy elérhetőséget, valamit, ami segítségével utána tudnék járni.

Előre is köszönöm annak, aki segít.

2014. okt. 9. 17:24
 1/4 A kérdező kommentje:
Volt benne szó arról is, hogy Tóth Gabi és Istenes Bence együtt vannak, vagy mi. :P Most ennyi jutott eszembe. :D
2014. okt. 9. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem a fogyasztó tablettáktól fogsz fogyni, hanem attól, ha nem eszel fehér kenyeret, és zsírban tocsogó ételeket.
2014. okt. 11. 12:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló, mint már írtam, abszolút nem ilyen jellegű válaszokra van szükségem.
2014. okt. 11. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Oké, de ha meg is találod, nem mégy vele semmire...
2014. okt. 11. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!