Kovács Pál kérdése:
Tényleg leesett egyszer Michael Jackson orra?
Figyelt kérdés
Valószínűleg nem, biztos a plasztikái miatt terjedt el róla ez a pletyka, de már annyiszor láttam mindenféle karikatúrán meg paródiában. Van valami valóság alapja?2010. jan. 20. 22:07
1/8 anonim válasza:
Nem tudom pontosan,de elképzelhető. Amennyit műtette magát az a csóka nem tartom kizártnak hogy megtörtént vele.
2/8 anonim válasza:
Én imádom Michael Jackson-t, szóval nem akarok feleslegesen pletykálni meg hasonlók, de én azt olvastam, hogy az orrában lévő implantátum (szinte az egész orra ebből állt) összeesett, nem tudom leesett-e vagy hasonlók, de én ezt olvastam. Majd megkeresem ahol olvastam, lehet rosszul emlékszem. 17/L
3/8 anonim válasza:
Nem esett le...azért mert annyiszor plasztikáztatta még nem esett le..és annyiszor hát 3-szor műttette az orrát. És az első válaszolónak: Mindenki magából indul ki.. ;) Értem itt a "csókára".
Üdv
5/8 anonim válasza:
igen, a halottkém (is) ezt írta...
6/8 anonim válasza:
Barom az, aki ezt elhiszi! De komolyan! Fokozzam? Fejtsem ki, vagy inkább kíméljelek meg titeket ettől??
R.I.P.
7/8 anonim válasza:
epi.mj:
Figyelj, szerintem fölösleges! Akik nem ismerik, nem tudják ki Ő soha nem fogják megérteni! :)
8/8 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagy hülyeség, hogy valaki orra leesik. Ez az egész úgy kezdődött, hogy egy paparazzi követte Michaelt miközben álcázta magát, hogy bevásárolni menjen. (Egyébként egy hajómodellt vett) Hamar fényderült rá, hogy ő Michael Jackson. Folyton csak az orrát fogta Mike, mintha az leesne. Az újságok úgy hozták le a hírt hogy: Michael Jacksonnak leesett az orra. Miután ezt terjesztették Michael nagyon megijedt, hogy mi lesz ha mégis leesik. (Egyébként csak egy porc tört le az orra hegyéről, amit már nem tudtak más orról pótolni, ezért Michael füléből szedtek ki egy porcot.) Michael fizetés nélkül távozott, de később elküldette az összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!