Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hós babám az ágyon volt a...

11 hós babám az ágyon volt a hordozójában és leesett. Arccal a földnek. Megnyuodott, most alszik. Ágyról egyszer suppnat le, de ez annyira félelmetes volt. Ugye nem lesz semmi baja?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 11:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Figyu, biztos nem lesz baja, de én elvinném dokihoz...

Nekem is legurult az ágyról a babám arccal a földre, szívrohamot kaptam... én elvittem. Azt mondták no para, figyeljem, ha fényre szűkül a pupillája, nem aluszékony, nem hány, akkor nincs gond...

De az ördög nem alszik, sose bocsájtanád meg magadnak, ha vmi lenne...

2011. márc. 27. 11:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát igen, én is vittem. Biztos nincs baja, de inkább lássa orvos is. Az enyém ilyen idősen este 8kor a bébikompól esett ki arcra. 1 órát vaciláltam, aztán csak bevittem az ügyeletre. Semmi baja nem volt, de akkoris...
2011. márc. 27. 11:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem, de így nem lehet felelősen megmondani. Kérdés, milyen a hordozója, valójában beverhette-e az arcát, vagy csak megijedhetett. Azt se-em írtad le, hogy lett-e valamilyen nyoma (piros folt, púp...)

Mindenképpen minél előbb vidd el orvoshoz!

2011. márc. 27. 11:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, se folt, se púp, se aluszekonység, minden ok, de holnap beviszem a dokihoz,köszi mindenkinek!
2011. márc. 27. 17:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Voltál vele dokinál? Minden okés?
2011. márc. 29. 17:49
 6/7 A kérdező kommentje:
IGen, koszi. MInden ok.
2011. ápr. 1. 18:48
 7/7 anonim ***** válasza:
:-))) Örülök! minden jót!
2011. ápr. 3. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!