Vélemények Justin Bieberről?
Hangilag és külsőleg átlagos, a zenéi is többnyire azok számomra. A magánéletét annyira nem követem.
Az "As long as you love me" viszont tök jól sikerült, pedig nekem a Muse-Arctic Monkeys-Placebo világ tetszik inkább zeneileg.
Szeretem, kedvelem emberként is. Követett el hibákat, nem is egyet, es nem is kicsiket. DE, tedd fel a kezed, ha te sosem kovettel el egyetlen egy hibat sem. Na, felmerted tenni a kezed? Nem. Miert? Mert senki sem tökéletes. O sem, az mar mas, hogy ot 24/7 követi a media. A rajongok nem,az o hatására fognak részegen vezetni, drogozni es egyeb. Megteszik majd azok maguktól is, justintol fuggetlenul.
Plusz, olyan oldalát is lattam ami imádnivaló. Amit korabban is említették, Avalanna. A rajongioval a kapcsolata, ahogy banik veluk..nagyon aranyos veluk, közvetlen..(bar lekopni tenyleg nem kellett volna őket, but who cares?)
Zeneileg? Egyszer mondta nekem valaki, hogy gáz, hogy azokat a zeneket hallgatom amik top40ben vannak, es olyan előadók a kedvenceim akik rendszerint bekerülnek abba. Valaki nem azert kerül be a top40be, mert olyan rossz előadó. Gáz ? Szar nekem. Ugyanugy fogom tovabb hallgatni es ez igaz Justinra is. Szeretem a zenéjét. Tehetséges.
Hangját? Bárhol felismernem. Es mielott megszerettem elotte is felismertem.
Egészségedre.
Amúgy ezzel semmi baj nincs addig, ameddig az illetőnek (fan) olyan képzetei nem támadnak, hogy "Justin a legjobb, legtehetségesebb, legszebb, legegyedibb, utánozhatatlan, és mindeneket felülmúl". Mert ez már egy kissé beteges gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!