Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Vélemények Justin Bieberről?

Vélemények Justin Bieberről?

Figyelt kérdés
Ez egy közvélemény kutatás. jöhet minden vélemény! szeretnénk, ha sokan írnátok!

2014. szept. 24. 14:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Hangilag és külsőleg átlagos, a zenéi is többnyire azok számomra. A magánéletét annyira nem követem.

Az "As long as you love me" viszont tök jól sikerült, pedig nekem a Muse-Arctic Monkeys-Placebo világ tetszik inkább zeneileg.

2014. okt. 25. 19:57
 22/25 anonim ***** válasza:

Szeretem, kedvelem emberként is. Követett el hibákat, nem is egyet, es nem is kicsiket. DE, tedd fel a kezed, ha te sosem kovettel el egyetlen egy hibat sem. Na, felmerted tenni a kezed? Nem. Miert? Mert senki sem tökéletes. O sem, az mar mas, hogy ot 24/7 követi a media. A rajongok nem,az o hatására fognak részegen vezetni, drogozni es egyeb. Megteszik majd azok maguktól is, justintol fuggetlenul.

Plusz, olyan oldalát is lattam ami imádnivaló. Amit korabban is említették, Avalanna. A rajongioval a kapcsolata, ahogy banik veluk..nagyon aranyos veluk, közvetlen..(bar lekopni tenyleg nem kellett volna őket, but who cares?)

Zeneileg? Egyszer mondta nekem valaki, hogy gáz, hogy azokat a zeneket hallgatom amik top40ben vannak, es olyan előadók a kedvenceim akik rendszerint bekerülnek abba. Valaki nem azert kerül be a top40be, mert olyan rossz előadó. Gáz ? Szar nekem. Ugyanugy fogom tovabb hallgatni es ez igaz Justinra is. Szeretem a zenéjét. Tehetséges.

Hangját? Bárhol felismernem. Es mielott megszerettem elotte is felismertem.

2014. okt. 31. 22:25
 23/25 anonim ***** válasza:
Persze, hogy senki sem hibátlan. Én sem, te sem, más sem. De vannak jóindulatú, és vannak bunkó emberek. Na, a kis dzsásztinkád az utóbbiak táborát erősíti. És ez nekem nem szimpi. Érted.
2014. nov. 1. 14:42
 24/25 anonim ***** válasza:
Imádoooooom, egyszerűen..húúú.... az összes számát tudom fejből, mindent tudok róla, az összes videóját láttam már. Negatívumot és pozitívumokat is tudok róla. Minden híreket elolvastam róla, és minden újságot megveszek amibe benne van. És még egy kis apróság: totál belezúgtam <3333 *-*
2014. nov. 9. 19:44
 25/25 anonim ***** válasza:

Egészségedre.

Amúgy ezzel semmi baj nincs addig, ameddig az illetőnek (fan) olyan képzetei nem támadnak, hogy "Justin a legjobb, legtehetségesebb, legszebb, legegyedibb, utánozhatatlan, és mindeneket felülmúl". Mert ez már egy kissé beteges gondolat.

2014. nov. 10. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!