Mi van Tóth Gabi és Alföldi Róbert között?
Figyelt kérdés
Csomó helyen olvastam hogy Gabi állítólag szerelmes Robiba...tudom hogy Alföldi meleg vagy is biszex..de akkor is fura hogy a Gabi mindig neki ad igazat bármi van és becézgetik egymást "mókuska,macika,édes,szívem" Meg folyton puszilgatják egymást.Én tavaly egyik x faktoros adásban láttam hogy tök jó el vannak,sutyorognak nevetgélnek...Szerintetek?2014. szept. 20. 11:12
1/9 anonim válasza:
Alföldi meleg,volt is felvonuláson.Nem biszex,meleg.
2/9 A kérdező kommentje:
Attól még hogy meleg lehet biszex
2014. szept. 20. 14:57
3/9 A kérdező kommentje:
Murányi Tündével 2évig is,Oroszlán Szonjával egy rövid ideig együtt voltak..
2014. szept. 20. 14:58
4/9 anonim válasza:
A felvonulásra nem csak melegek, hanem biszexek is járnak. Egyébként tényleg eléggé nagy az összhang köztük. A produkciók közben is folyton egymásra néznek, fogdossák egymást. Én amúgy jobban eltudom csak azt képzelni hogy szimplán tetszik a Alföldinek a Gabi, külsőre, és belsőre is. Aztán lehet hogy a sok evés, ivás, közös munka összehozza őket, (érdekes pár lennének). Hol olvastál egyébként erről?
5/9 anonim válasza:
Pont, hogy az Alföldi mellé egyáltalán nem tudnék egy olyan nőt elképzelni, mint Gabi. Szerintem csak szimplán tetszik Robi a Gabinak és igyekszik kihasználni, hogy mellette ül a faktorban :))
6/9 anonim válasza:
Sőt, megsúgom, a felvonulásra heterók is járnak! :)
Alföldi meg biszex.
Nem csak Gabival, Liluval is elég sokat kacérkodott tavaly. Lilu egyenesen odavolt érte, Robi ezt imádta... ;)
7/9 anonim válasza:
Hát ez jó kérdés..A Gabi most vagy tényleg szerelmes Alföldibe,vagy csak kihasználja,hogy felkapaszkodhasson,azt nem tudom,de nagy az összhang.Mikor együtt vannak,még Gabika is elviselhetővé válik.
8/9 anonim válasza:
Szerintem is van köztük valami... Eléggé érdekesek egymással.
9/9 A kérdező kommentje:
utolsó,hogy érted hogy érdekesek egymással?
2014. dec. 7. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!