Boti lászló kérdése:
Ice Bucket Challenget hogyan csinaljam? Hogy ne llegyen nagy bajom. Pl Tűdő gyuladás.
Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 23:05
1/7 anonim válasza:
A variáns
- Lehetőleg csináld minél kevesebb ruhában!
- Készíts be előre egy forró fürdőt magadnak!
- A vizet hirtelen borítsd magadra, ne folyamatosan töltsd!
B variáns
- Langyos/meleg vízbe közvetlenül a felvétel előtt jégdarabokat, esetleg zúzott jeget raksz.
C variáns
- Adományozol 100$-t az ALS alapítványnak.
2/7 anonim válasza:
Vagy szard le és helyette csináld meg a "Black bukkakke challenget" Nem lesz semmi ilyesfajta bajod. Hanemtudod azt hogy kell keress rá :3
3/7 anonim válasza:
Szabad megkérdeznem mi célod vele?? Mert sztem tuti nem az, h a betegeken segíts.
Ha mindenképpen meg akarod tenni, ne így csináld: http://www.youtube.com/watch?v=OBdi0qc1TNU
4/7 anonim válasza:
jah, utolsónak igaza van...inkább támogasd a betegség kutatását...ha nem azt akarod, akkor meg felejsd el, nem arra találták ki, hogy magadat népszerűsítsd...de ha az is lenne, már nem működne, mert többezer embert utánozni nem egy népszerű dolog.
5/7 anonim válasza:
Én is azt javaslom, ne tedd. Én egy időben gondoltam rá, hogy megcsinálom, mert az egyik kedvenc rocksztárom kijelentette, hogy ő a rajongóit hívja ki, de akkor sem tettem volna fel Facebookra például, vagy bárhova, csak magamnak elraktam volna. hál istennek már akkor beteg voltam, és ez megakadályozott abban, hogy megcsináljam. Akkor még nem hallottam a sok hülyeségről, hogy átlag emberek is megcsinálják, de szerintem rossz, hogy ez elterjedt, mert a sztárok biztos adakoztak, vagy legalábbis kinézem belőlük. De annak nincs értelme, hogy leöntögessük magunkat. Tudom, hogy nem ezt kérdezted, de én a helyedben nem csinálnám. Az egésznek elveszett az értelme. És a sztároknak is elég rossz a szövegértése, mert elvileg nem kellett volna nyakon önteniük magukat.
6/7 anonim válasza:
Öntsd le magad forró vizzel akkor nem lesz tüdő gyulladásod
7/7 anonim válasza:
HÁH utolsó :D hot bucket challenge :D na attól lenne népszerű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!