Nos igen Michael Jackson tényleg a legnagyobb volt sztem.Bár nem tudom eldönteni hogy Madonna vagy Robbie Williams?Sztem Robbie Williams.A leghiresebb énekesek között emlegetik.Nem akarok senkit megbántani de a magyarok nem hallgatnak minőségi zenéket,tehát pl Robbiie Williams?Sokkal nagyobb előnyben részesitik az önjelölt sztárokat,pl Győzikét.Bár tisztelet a kivételnek!És persze izlések és pofonok.Emlékszem amikor mutatták a tv-ben hogy Győzike akart találkozni Beckham-mel személyesen mert a focista valahol megjelent,nemtom talán magyarorzágon,már annyira nem emlékszem.De arra igen hogy David Beckham le sem szarta.persze addig erősködött Gőzike h a focista szánt azért rá pár másodpercet.Én utálom Becham-et.Ezt csak azért irtam mert mekkora a különbség.Győzike csak itt ebben a tetves országon belül tud ugráni és sok mindenki isteniti.csak ebben a tetves országban van vmi kis hire.Ezen az országon kivül meg már azt sem tudják h létezik.Meg különben is ő egyáltalán mitől sztár?Miért kell elismerni?
2010. jan. 23. 14:29
23/61 anonim válasza:
A "Hát a Béla" írójának.
A történet anno Hofi Gézától származik, azzal az eltéréssel, hogy a hírességet Mószer Arankának hívták.
Tehát Aranka a leghíresebb, vagy Oszama bin Laden.
2010. jan. 29. 22:16
24/61 anonim válasza:
Szerintem Hitler volt a leghíresebb. Élők közül pedig Madonna vagy Britney az akiről szinte mindenki hallott már... De ha úgy vesszük h Kínában élnek a legtöbben akkor akár Dzseki Csen is lehet:D
2010. febr. 5. 22:46
25/61 anonim válasza:
Pápa.
A keresztények azoknak kb. alap, hogy tudják ki.
A zsidók azok szimpla ellentmondásból tudják ki is ő.
Sztem ő a leghíresebb.
2010. febr. 6. 12:14
26/61 anonim válasza:
Szerintem most James Cameron! Ő debütált a legtöbbet '97 óta sztem! Titanic, Avatar stb...
2010. febr. 17. 12:51
27/61 anonim válasza:
Szerintem nem, Ő, mert se a hugom, se a nagyom nem tudják, hogy ki is Ő. Viszont Madonnáról már hallottak!
Szerintem Obama is esélyes vagy a Pápa.
2010. febr. 17. 15:45
28/61 anonim válasza:
JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS JOE JONAS
2010. febr. 17. 16:35
29/61 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Nem vagyok ám hülye, csak imádom Joet. Olyan cuki. Amúgy sztem talán Madonna vagy nemtom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!