Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek jó pasi? (Jesse...

Szerintetek jó pasi? (Jesse MccCartney)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Engem még anno, szőkén fogott meg, nem tudom miért, de azóta imádom, lassan hat éve. Nem vagyok őrült rajongó, de néha nézelődöm,hogy épp mi van vele. Később barna rövid hajjal méég jobban tetszett. Mi a véleményetek?

2014. aug. 21. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szőke hajjal egyáltalán nem, barnával elmegy, de jó pasinak nem mondanám. :)
2014. aug. 21. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A szőke haj nagyon béna, de jobban áll neki. Szóval nekem sehogy nem jön be.
2014. aug. 22. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit sztem nyálas egyelőre, de aztán lehet hogy idősebb korára beérik és nagyon tuti pasi lesz;)
2014. aug. 23. 23:54
 4/5 A kérdező kommentje:
En nem tudom miert tetszik ennyire,de egyszeruen imadom. Rajta kivul nincs is mas "hiresseg" aki ennyire erdekelne. Nem azt mondom, nem tokeletes, van nala jobb pasi, de nekem o a legjobb. Teljesen...mindene tetszik. :D furcsa ez a vonzalom, mivel nem is ismerem es soha nem is fogom. De jobb is, szerintem ha megismernem mar nem is tetszene.
2014. aug. 24. 13:30
 5/5 anonim válasza:
100%
En egyszeruen imadom!! Lurvajol nez ki!! Kisebb koromban odaid voltam erte es most is
2014. aug. 27. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!