Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek milyen lehet?

Szerintetek milyen lehet?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen lehet Justin Bieber pasijának lenni?

2014. aug. 2. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem szenvedés, mert ha ő a férfi a házban, akkor mindig meleg étellel kell hazavárni JB-t. ha viszont ő a férfi, akkor meg állandóan idegeskedik, hogy mikor csalja meg valamelyik testőrével. nehéz lehet, az biztos.
2014. aug. 2. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
vagyis szóval az elsőt úgy értettem, hogyha jb a férfi a házban xD
2014. aug. 2. 20:00
 3/6 anonim válasza:
Bocs, a kérdést nem úgy akartad fel tenni hogy Justin Bieber barátnőjének?
2014. aug. 3. 11:49
 4/6 A kérdező kommentje:
3. A kérdésemet így szándékoztam kiírni. Nem,nem fogalmaztam rosszul,arra vagyok kíváncsi hogy milyen lehet a pasiának lenni.
2014. aug. 3. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Féltékeny idióta......
2014. aug. 5. 13:33
 6/6 anonim ***** válasza:

nem 5-ös...az te vagy :D féltékenységhez az is kéne, hogy elismerd azt az embert...:D

én sem látok justin bieberben semmi elismerendő dolgot, olyan mint én, na most akkor mire irígykedjek? :D

te vagy irígy, mert szerinted ő valaki, aki után csorgatni kell a nyálad, és azt gondolod, bár te is ilyen lennél...:D

2014. aug. 5. 19:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!