Michael Jackson tényleg él?
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 18:43
11/17 anonim válasza:
Nem, Michael nem él. :( Ebbe bele kell törődni. Ő is ember volt,így ő is halandó. :( Egyetértek az előttem válaszolóval,hogy ő nem verné át a rajongóit.
12/17 anonim válasza:
sztem pedig él! és nem csak a szívünkben! nem is azért játszaná el a halálát, h a rajongóit becsapja, hanem h egy kis szünet legyen az életébe. azér' 50 évesen pihenhet egy kicsit, 45 éve csak énekel, táncol, és megalázzák :'(
13/17 anonim válasza:
IGEN Ő DAVE DAVE!!!!!! a Story Online-ban benne van ....
14/17 anonim válasza:
Amikor a CNN-ben "Dave Dave" (jackson) ott szinte magát búcsúztatta!! Észre vették : "dave Dave"-nek hirtelen barna lett a szeme , és nem tehetett be kontaklencsét mert égési sérülése volt... de itt van minden: [link]
15/17 anonim válasza:
utolsó: de egy aberrált f*sz vagy... eleve nem ez volt a kérdés, meg ne ide jöjj barmulni... meg az se igaz, hogy nem engedik kiírni a káromkodást... :S
16/17 anonim válasza:
NEM ÉL ÉS KÉSZ.
CONRAD MURRAY MEGÖLTE, HA ÍGY TETSZIK.
40XES TÚLADAGOLÁS...
R.I.P.
17/17 amanojaku válasza:
ha az a dave dave tényleg létezik, akkor hogy lehet, hogy MIchael halála után hirtelen előkerült, és ha köze volt michael-hez, akkor hogy nem létezik róluk közös kép, amikor ez az égési sérült is felnőtt volt (merthogy láttm már őt michaellel egy képen, de akkor az előbbi még gyerek volt (ha tényleg ő volt))
tehát: szerintem dave dave - Michael Jackson egy és ugyanaz. tehát él!! ebben biztos vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!