Michael Jackson tényleg él?
kac-kac -.-" sztem a kérdező komlyan gondolta
válaszom : voltak pletykák h elment egy szigetre mert elege lett a világból de ez kamu
hm nemtom én enmhiszem de azért van1-2 érdekes sztorit
Pl.:1. Lélegeztetik az utolso képen a mnetöben.. :S? hmm miért ha gyogyszermérgeésben halt meg és már nemvolt pulzusa se...
2. több kamera is felveete külömbözö szögekböl hogy feldöl a hellikopterban (felül) :D
NEM él! és nyugodjatok le :'(
Ő soha nem verné át a rajongóit
REST IN PEACE MY ONLY TRUE LOVE <3
A mentős kép kamu. Eddig is nyilvánvaló volt, de most már hivatalosan is. Az egyik ügyvéd monda, hogy csak photoshop. :) A kép montázsát is megtalálták.
Amúgy szerintem ma már természetes, hogy felröppennek az idióta pletykák 1-1 nagyobb művész valódi elhalálozásával kapcsolatban.
Csak az nem mindegy, hogy mennyi szemmel látható bizonyítékot tudunk felmutatni. MJ haláláról kevesebbet, mint arról, hogy életben van. ;)
A dokit pedig nem csukták le. Praktizál. Ami önmagában egy nagy vicc. Pláne az amerikai törvényeket ismerve. Tárgyalása van, de sosem fogják lecsukni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!