Mi ez a nagy r*banckodás a K-Popban?
pl. Hyuna, Sistar, Girls Day stb.
Nem várom el, hogy lánybanda cuki legyen, de szerintem ez a sok s*ggrázás, meg hogy majdnem minden klipben kint van a fenekük ez már túlzás. Mit gondoltok erről?
Nem ertek veled egyet.
Vannak kimondottam cuki lanybandak, es vannak a "felnotesebbek." En szemely szerint imadom Hyunat, a Sistartol a regebbi szamok jonnek be- Shady girl, Shy boy
a Girls Day-t egyenesen imadom.
Amugy azert van "szinte kint a segguk" mert a koreaiak(megfigyeleseim alapjan) inkabb reszesitik elonyben a szep labakat mint melleket. Meg ugye a tanc. Koreografusok van. Nem ok dontik el hogy egy videoklipp tancreszeben razzak e a segguket vagy nem. Ok csak megtanuljak a koreografiat. Ha azt mondanak hogy nem szepen repulnenek el a vallalattol.
Nem tudom, nekem sem jön be ez az 'új' vonal a kpop videoklipekben. :/
Azért (is) kezdtem el kpop-ot hallgatni, mert kevésbé voltak szexuális töltetűek a dalok, és nem arra ment ki az egész MV hogy lányok vonaglását nézzük. :D
Ezért kedvelem amúgy a 2NE1-t. Badass lánybanda, akik különösebb seggrázás nélkül is tudnak érvényesülni a piacon.
Nos, az említett 3 előadónak nem ez a legjobb számai (tudom, melyekről van szó), úgyhogy, hallgatok régebbit tőlük.
Hyuna-t kedvelem, de ez a 2. Legr. Száma volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!