Mitől lett ilyen nagy szám ez a Iggy Azalea?
Jó igaz nekem nincsen vele semmi bajom, mert még talán be is jönne, ha kicsit jobb hangja lenne, de hát nem is tudom mert elég érdekes a hangszíne!
Igaz a kedvenc énekeseim között ott van Ke$ha is, aki majdnem egy szinten van vele, csak azért neki jobban bejön a stílusa is a kinézete, a viselkedése is meg a hangja is szerintem jobb azért, de az igazság az, hogy neki is csak inkább a régebbi számai a tetszetősek :) !
Meg hát nem csak nála van ez így, mert nekem a régebbi számok sokkal jobban bejönnek, mint a maiak, ez igaz Lady Gaga ra is mert ő is ez egyik kedvencem (volt) ha lehet így mondani mert neki is jobb számai voltak régebben!
Öcsém szokta szinte mindig hallgatni a Fancy-t, de hogy mi tetszik neki annyira benne azt nem tudom, igaz mindenkinek más az ízlése, jó én is meghallgatom, de valahogy még nem annyira bejövős!
A hangszine szerintem direkt ilyen, de ez lehet a furcsa akcentusatol is. Plusz ra is jatszik egy picit, foleg eloben.
Keshat nem igazan hasonlitgatnam Iggyvel, mert mig Iggy rappel, addig Kesha enekel es tok mas a stilusuk is. :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!