Szerintetek nem gyönyörű itt Audrey Tautou?
Mert szerintem nagyon! Nem csak az alakja, hanem a bőre is! Én is ilyen szeretnék lenni, amikor rámjön a tészta/édesség hiány, mindig belenézek ebbe a filmbe és ez erőt ad:) Annyira jó:)))
Am különösebb kérdésem nincs, csak gondoltam megosztom azokkal, akiknek motivációra van szüksége, esetleg írjátok le ti is, titeket mi/ki motivál!
XXX
Nekem ő az a kis aranyos típus. De nincs olyan vonzó kisugárzása számomra.
Nekem Monica Bellucci tetszik nagyon, ha arra gondolok, hogy ki a legjobb nő, akkor ő jut eszembe.
Én mindig vékony voltam, de odafigyelek valamennyire az étkezésre és rendszeresen mozgok. A motiváció az, hogy egészséges legyek és minél tovább élhessek :)
Úgy né ki, mint egy luxus prosti, és pont olyan fejeket is vág hozzá. Beképzelt, buta liba. Semmi bájos nincs benne.
Ezt mint pasi írom.
Kedves Kérdező!
Szerintem is nagyon nagyon gyönyörű nő, és az a célom hogy olyan alakom legyen mint az övé!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!