Miért van az hogy a lányok s "kislányos" Fiúkat imádják? O. O
Figyelt kérdés
Gondolok itt Bill Kaulitz-ra a Tokio Hotel énekesére akire sokan mondják,hogy megleg,de csak rockos...2014. júl. 16. 04:59
11/14 anonim válasza:
10-es válaszoló, nem kötekedni akarok, félre ne érts, de szerintem Adam-et nem úgy hozta fel példának, mint akivel problémája az hogy meleg. Csak azt mondta (legalábbis én így értelmeztem), hogy amíg Adam esetében elfogadják hogy meleg, addig a bizonyos "kisfiús" egyedekre pl. JB-re egyfolytában azt mondják hogy kis b*zi, és ez azért valóban elég logikátlan, mert ha én elfogadom a melegséget, akkor nem fogom az általam utáltakat se leb*zizni. :D
12/14 anonim válasza:
Én se szeretem JB-t. Leis írtam.DE én ezt akkor se értem.!
13/14 anonim válasza:
Csak egy lányt ismerek, akinek tetszik/tetszett, mondjuk ő 13 éves, ha jól tudom. Szerintem ilyen korban ez... normális. Mármint ez a rajongás. Tudod, mert híres, fel meri vállalni magát, a riportok, videók alapán jófej, a többi lány is szereti, stb. (Mondjuk lehet, hogy ha megismernék teljesen, nem csak a médián keresztül, akkor már nem rajongnának ennyire érte, de ezt nem tudhatom.)
Mondjuk én meg 16 éves vagyok, de szerintem most se, meg régen se volt túl vonzó... Kinek mi jön be.
14/14 anonim válasza:
Én is nagyon nagyon szeretem a Tokio Hotelt és Bill Kaulitz-ot. Nem hinném hogy ez probléma lenne. Sztem Bill-en kivül még Jack Strify is aranyos^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!