Miért van az hogy a lányok s "kislányos" Fiúkat imádják? O. O
Én nem gondolnám hogy a lányok a kislányos fiúkat szeretnék elsősorban, ki ezt ki azt. Szerintem ez változó, van akinek az olyan fiúk tetszenek, akik izmosak, erősnek tűnnek, védelmezőnek tűnnek, van akinek meg az a vonzó ha a fiú gyengéd, érzelmes, és szerintem a finom vonásokkal rendelkező fiúknál ezt érzik.
Bill Kaulitz azért tetszik sok embernek, mert nagyon szép, szimmetrikus arca van, finom vonásai, igazából egy szép ember. De van, akit borzalmasan taszít, ha egy férfi így néz ki (mondjuk ebben az esetben, nem egy férfi, hanem egy serdülő fiúról van szó, ez sem utolsó szempont).
Első válaszolónak köszönöm a válaszát! :))
És második válaszoló! Szóval... Miért is? A 2014-es képjeit láttad már??
Első válaszoló vagyok, nagyon szívesen! :)
Az ilyenek meg mint másik kettő, azt felejtik el, hogy ahhoz hogy valaki nő legyen, előtte lánynak kell lenni, de nyilván erősebb bennük az undor, a gyűlölködés, minthogy mélyebb vizekre evezzenek a gondolkodás világában, és belegondoljanak, mit is jelent az a szó, hogy személyiségfejlődés.
Másodiknak üzenném, hogy a fiúk futball iránti rajongása ugyanaz a rajongás, amely a lányoknál is, amit te bepisilésnek nevezel. Az a különbség, hogy a lányok nővé válnak, és megjön az agyuk, ahogy te mondanád, a fiúk meg férfiként ugyanazon a szinten megragadnak, tiszteletem a kivételnek. Normális ízlés alatt meg nem tudom mit értesz, értelmezhetetlen.
Tanulj meg szöveget értelmezni és rájössz miért írtam. Segítségképp elárulom, a fiúk azért jönnek a képbe, hogy felvázoljam, hogy a rajongás nem intelligenciaszint kérdése.
Egy kékharisnya
A két nem között teljesen eltérően jön ki a rajongás, de a férfiak életét jobban végigkíséri, ez bizonyított tény, nem feminizmus. Mellékesen ki mondta, hogy nő vagyok? Baby :)
Ha nem bánod nem hat meg olyan hozzászóló pocskondiázása, aki képtelen a kulturált véleménykifejtésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!