Hogyan ismerte meg egymást/ismerkedett össze Mario Götze és barátnője, Ann Kathrin Brömmel? értelmes válaszokat
Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 21:19
11/18 A kérdező kommentje:
előbb kérdezd meg te, és addig írj neki amíg nem válaszol!:) na, kezd!
2014. júl. 17. 09:19
12/18 anonim válasza:
na de hát téged érdekel, nem őt...küzdj meg az információért, ha ez neked ilyen fontos, itt hiába kérdezősködsz, valószínű te vagy az egyetlen, aki enélkül az infó nélkül élni se tud.
13/18 A kérdező kommentje:
képzeld még mindig élek és fogok is 70-80 évig :)
ő tanácsolta, ha neki visszaír én is írok neki.
ennyit rólad :)
2014. júl. 17. 11:56
14/18 anonim válasza:
komoly vagy...:D azt hiszed, megsértessz itt bárkit is ezzel a stílussal :D én csak jót nevetek, hogy képes vagy egy ilyen semmilyen ügy miatt összeveszni, bunkózni emberekkel...:D
15/18 A kérdező kommentje:
ez neked bunkózás?:D ha bunkóznék már rég itt dobálnátok a sértéseiteket.! :)
2014. júl. 17. 19:48
16/18 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy ismerkedtek össze, de el tudom képzelni nagyjából. A gazdag focista fiúk szeretik a jó csajokat, akikkel fel lehet vágni, és vannak csajok akik természetesen erre vehetők, meg úgy mindenre ami a pénzes pasikról szól. Ann-Kathrin tipikusan egy ilyen csaj, mindennel bepróbálkozott már az életben, hogy híres lehessen, kezdte a Tokio Hoteles srácokkal való digidugival, aztán modellkedés, éneklés, ez a sztár pasi, az a sztár pasi, most Götze van a soron. Mindketten jól járnak. De konkrétan a válaszodra nem tudok válaszolni.
17/18 anonim válasza:
*mármint a kérdésedre nem tudok, sorry ;)))
18/18 anonim válasza:
kb két éve vannak együtt
Ann rengeteg hírességnél bepróbálkozott a műtétei előtt eredménytelen volt szinte minden kapcsolata .Számomra Ann olyan mintha marketineglné magát azzal hogy Marioval van...
ja és az utálói halloweeenre küldözgetik a műtét előtti képeit mint üdvözlőlap:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!