Szerintetek Alföldi Róbert és Mautner Zsófi csak barátok?
/Mautnertől amúgy a hideg ráz, valami fertelem módon néz ki, és a beszéde.... idegesítő, ahogy nem képes normálisan formálni a szavakat, és hogy minden második mondatában benne van, hogy "eszméletlen"... iszonyatmód zavaró számomra, falra tudnék mászni tőle, egyáltalán nem képernyőképes a nő, úgy egy az egyben!
a másik pedig a jelentős túlsúlya, szerintem akkor, amikor szinte népbetegség hazánkban a túlsúly, ne reklámozza egy SZAKÁCS (!) a megjelenésével ezt a fajta zsíros elhízottságot, mert valahogy nem hiteles amikor főz, és egészséges életmódról, konyháról beszél, mert nem tudom elhinni, hogy ekkora túlsúllyal valóban egészségesek lennének az ételei!
Utolsó: de buta ember vagy, komolyan mondom...
Alföldi mindenképpen biszex, de én inkább a meleg kategóriába sorolnám, amivel nincs semmi baj. Semmi nincs a csajszival köztük :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!