Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak szerintem nevet iszonyú...

Csak szerintem nevet iszonyú aranyosan Alföldi Robi?

Figyelt kérdés

Ja és nagyon jóképű,bár simán lehetnék a lánya.Mondtam tegnap a barátnőmnek,aki szerint megőrültem.Tudom,hogy nem lenne nála esélyem,de olyan jó lenne egyszer megölelni.Kár hogy nem Pesten lakok:s

Egyedül vagyok ezzel?Tényleg be vagyok gyogyózva?Aki látta már milyen volt?

2013. nov. 16. 15:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

- szerintem nem nevet aranyosan.

- bár jóképű, de esélyed sem lenne nem csak a korod miatt, hanem mert forró a pasas rendesen.

(ha nem értenéd.. meleg)

2013. nov. 16. 15:24
 2/11 A kérdező kommentje:
huuu,nem mondod,hogy homar?epp azert irtam,hogy nem lenne eselyem nala
2013. nov. 16. 15:26
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

ÓÓÓÓÓÓÓ nem csak azért nem lenne esélyed rá mert homár.. hanem mert egy naiv vidéki kiscsaj vagy, se hírneved semmi... Ha nem lenne homár akkor sem foglalkozna veled, mert nem egy csoportba tartoztok..

Ja.. egyébként többször találkozom vele, és a valóságban nem aranyos a nevetése, sőt még az emberséges viselkedéstől is messze áll. Akkora egoja van, és sokszor elfelejti, hogy mások is hús-vér emberek..

(Nemzeti színházban dolgozom, ahol ő igazgató)

2013. nov. 16. 15:31
 4/11 anonim válasza:

Minek kell úgy fikázni őt,csak feltett egy kérdést.Mellesleg utolsó te sem állsz messze a nagy egótól.

Hogy a kérdésre válaszoljak:tényleg jóképű,de igencsak túl vannak becsülve a képességei.Attól,hogy neked ő jön be(egyébként szerintem nem vagy belezúgva csak rajongassz érte)még nem vagy gyogyós:)Mások is vannak így,mert a tévé mindenkiről tökéletes képet mutat.Kamaszkoromban én is szerelmes voltam olyan sztárokba akiket nem ismertem személyesen,utolsó,te nem?

2013. nov. 16. 15:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"Nemzeti színházban dolgozom, ahol ő igazgató"

És nem szóltak neked, hogy már fél éve nem ő az igazgató? Vagy nem tűnt fel a különbség?

Egyébként a nevetésénél csak az a jobb amikor röhögőgörcsöt kap. Na az egy élmény.

2013. nov. 16. 17:13
 6/11 anonim válasza:
Hát szerintem nem aranyos a nevetése,és nem is kedvelem.
2013. nov. 17. 20:33
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem úgy röhög,mint egy hiéna...;DDDícsérjük a fogtechnikust,folyton megy az önreklám...;D.Tényleg helyes,amúgy én úgy tudom régen biszex volt/most is az?!
2013. nov. 19. 20:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan így vagyok vele, mint te! Nagyon nagyon szeretem, iszonyat aranyos, és pont nem tud érdekelni, mit gondolnak róla mások!

Két hete találkoztam vele Pesten, nagyon pontos, előzékeny, humoros ember!

És tényleg cukin nevet ;)

Alföldi forever <3

15/L

2013. nov. 20. 06:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagy az egoja?Homar?

Emberek tudjatok van olyan szo hogy itelkezes..

Nala intelligensebb embert nem ismerek,minden egyes

mosolyaba bele szeretek

Eloben ugyan olyan mint kepernyon szoval nem ertem miert kell ugy beallitani mint valami tehetsegtelen,buta enbert

2013. dec. 10. 22:01
 10/11 anonim ***** válasza:

15:31

Mar joideje Vidnyanszki az igazgato de mindegy.

Egyebkent en is imadom a kulseje az csak hab a tortan de a szemelyisege a vilagnezete az hogy ugy tudott ervenyesulni hogy mindvegig onmagat a sajat eros szemelyiseget adta es sose erdekelte mas velemenye peldamutato dolog. a munkassagarol nem is beszelve. egy zseni!

15/L

2014. jan. 7. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!