Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nem tudtátok, hogy van Adam...

Nem tudtátok, hogy van Adam Lambert nevezetű híres <3 énekes <3 a földön? Hisz ő a legjobb.

Figyelt kérdés

2014. júl. 4. 09:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem tudtam.

Mellesleg azt sem tudom, miért rajzolsz fagyit a neve mellé.

Továbbá azt sem tudom, miért pont ő lenne a legjobb. Tán te nem hallottál még olyanokról, mint Freddie Mercury, Michael Jackson, Luciano Pavarotti, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Joan Baez, Janis Joplin - és még sorolhatnám napestig.

2014. júl. 4. 11:20
 2/15 anonim ***** válasza:
és te tudtad, hogy Facebook-on van egy Adam Lambert a b_zik királya nevezetű profil? ő menőbb.
2014. júl. 4. 13:12
 3/15 anonim válasza:
Adam Lambert a legjobb ! <3 és sajna egyes emberek elítélik mert meleg -.- ..... úgy utálom azokat akik elítélnek embereket ,úgy ,hogy nem is tudnak róla semmit .én imádom Adamet. Nagy Glambert vagyok . :)
2014. júl. 6. 13:54
 4/15 anonim ***** válasza:
Én meg azt utálom, hogy valakit kikiáltasz legjobbnak, aki legfeljebb pár éve lehet ismert, miközben fogalmad nincs olyan emberek munkásságáról, akik 50-60 évet töltöttek a színpadon. Hol lesz ez az Adam 50 év múlva? Sehol. Hogy lehetne ő a legjobb bármiben is...? Majd 50 év múlva, ha még mindig elismert és népszerű művész lesz, el lehet kezdeni gondolkodni azon, felér-e egy Frank Sinatra, egy Freddie Mercury nyomába.
2014. júl. 6. 14:38
 5/15 A kérdező kommentje:
Először is nem kérek kritizálókat másodszor imádom Freddie Mercury,és a többit köztük Adam-et is szerethetem. Ez nem helyes ha én szeretek valakit ti beleszóltok persze ha én szólók bele máséba akkor már: blab blab blaaa. nyávogtok. Komolyan mondom kár volt regisztrállnom erre az oldalra!!
2014. júl. 7. 17:16
 6/15 anonim ***** válasza:

Nyilván szövegértelmezési problémákkal küzdesz, de segítek: nekem tökmindegy, hogy te kit kultiválsz, ki a kedvenced, kit szeretsz vagy kit nem.

Tovább megyek: nekem az is tökmindegy, hogy mi a TE véleményed az ÉN kedvenc előadóimról, zenészeimről.

Én csak azon akadtam ki, hogy te KINYILATKOZTATOD, KIJELENTED, hogy ez az Ádám nevű fagylaltos a LEGJOBB. Ez butaság. Ha azt mondod, neked ő a kedvenced, hát lelked rajta. Magánügyed, nem érdekel, nem szólok bele. De valakiről/valamiről kijelenteni, hogy A LEGJOBB - ez butaság.

Kb. olyan, mintha azt mondanám, a legjobb étel a jókai bableves. Nekem igen, biztos mások is vannak, akik így gondolják, meg mégtöbben, akik szintén szeretik - de ettől még nem az A LEGJOBB étel.

Értem?

2014. júl. 7. 17:32
 7/15 A kérdező kommentje:
De azt nem mondtam mennyi kedvencem van és abból hányadik legjobb!!!!!! Ne értsd már félre!!!!!!!
2014. júl. 8. 18:45
 8/15 anonim ***** válasza:

Az előző válaszoló arra gondolt, hogy a kérdésedben benne van, hogy ő a legjobb.

Én kinézem Adam Lambertből, hogy sok év múlva is legyen még karrierje, és szerintem jól is énekel, bár nem az én stílusom.

De áruld el, mi az ideális válasz erre a kérdésre? És most ne kezdd el, hogy Adamet piszkálom, mert van ismerősöm, aki a rajongója, és nem utálom, végighallgattam pár dalát, és jól tud énekelni. De mit vársz erre a kérdésre? Mi az, hogy nem tudtuk? Mért, bárki előzőleg mondta, hogy nem tudta?

Ha ez a kérdés, akkor de, tudtam, hogy van egy AL nevezetű énekes a földön. Most totál úgy viselkedsz, mint egy elfogult 12 éves rajongó, talán az is vagy. Pedig Lambertnek vannak idősebb fanjai is, főleg mióta a Queennel énekel.

És nem volt kár regisztrálnod erre az oldalra, de ha eddig ez az első kérdésed, akkor nem kezdted hasznosan. Majd később megtérül.

És Te tudtad, hogy van a világon egy Bon Jovi nevű banda?

2014. júl. 9. 22:10
 9/15 A kérdező kommentje:
Most nem szóltam rosszat. Tudtam, hogy van olyan nevű banda, és nem mondom, hogy utálom őket!! De én csak azt mondtam, hogy nem mondtam ,hogy Adam a "mennyi" kedvencem közül a hányadik... ;)
2014. júl. 22. 11:58
 10/15 anonim ***** válasza:
Én egy új válaszoló voltam, nem az eddigi vitához szóltam hozzá, hanem a fő kérdéshez. Nem mondtam, hogy szóltál bármi rosszat, csak nem értem a kérdést.
2014. júl. 22. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!