Nem tudtátok, hogy van Adam Lambert nevezetű híres <3 énekes <3 a földön? Hisz ő a legjobb.
Nem tudtam.
Mellesleg azt sem tudom, miért rajzolsz fagyit a neve mellé.
Továbbá azt sem tudom, miért pont ő lenne a legjobb. Tán te nem hallottál még olyanokról, mint Freddie Mercury, Michael Jackson, Luciano Pavarotti, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Joan Baez, Janis Joplin - és még sorolhatnám napestig.
Nyilván szövegértelmezési problémákkal küzdesz, de segítek: nekem tökmindegy, hogy te kit kultiválsz, ki a kedvenced, kit szeretsz vagy kit nem.
Tovább megyek: nekem az is tökmindegy, hogy mi a TE véleményed az ÉN kedvenc előadóimról, zenészeimről.
Én csak azon akadtam ki, hogy te KINYILATKOZTATOD, KIJELENTED, hogy ez az Ádám nevű fagylaltos a LEGJOBB. Ez butaság. Ha azt mondod, neked ő a kedvenced, hát lelked rajta. Magánügyed, nem érdekel, nem szólok bele. De valakiről/valamiről kijelenteni, hogy A LEGJOBB - ez butaság.
Kb. olyan, mintha azt mondanám, a legjobb étel a jókai bableves. Nekem igen, biztos mások is vannak, akik így gondolják, meg mégtöbben, akik szintén szeretik - de ettől még nem az A LEGJOBB étel.
Értem?
Az előző válaszoló arra gondolt, hogy a kérdésedben benne van, hogy ő a legjobb.
Én kinézem Adam Lambertből, hogy sok év múlva is legyen még karrierje, és szerintem jól is énekel, bár nem az én stílusom.
De áruld el, mi az ideális válasz erre a kérdésre? És most ne kezdd el, hogy Adamet piszkálom, mert van ismerősöm, aki a rajongója, és nem utálom, végighallgattam pár dalát, és jól tud énekelni. De mit vársz erre a kérdésre? Mi az, hogy nem tudtuk? Mért, bárki előzőleg mondta, hogy nem tudta?
Ha ez a kérdés, akkor de, tudtam, hogy van egy AL nevezetű énekes a földön. Most totál úgy viselkedsz, mint egy elfogult 12 éves rajongó, talán az is vagy. Pedig Lambertnek vannak idősebb fanjai is, főleg mióta a Queennel énekel.
És nem volt kár regisztrálnod erre az oldalra, de ha eddig ez az első kérdésed, akkor nem kezdted hasznosan. Majd később megtérül.
És Te tudtad, hogy van a világon egy Bon Jovi nevű banda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!