Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Dósa Fanni hova fog járni/hova...

Dósa Fanni hova fog járni/hova jár suliba?

Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem kerdezed meg tole askon? Amugy szerintem nem vesik fel sehova, ahhoz tul buta. :)
2014. júl. 2. 01:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért,8.os? ..B***dki,a csaj 8.os??! :DDDDD XDDD Behalok,komolyan? :DD Jézusom...Ezt..ezt nem gondoltam volna..:DDD Jaderől tudom,hogy a modellképző suliba megy.
2014. júl. 2. 21:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Elvileg most tizedikesnek kellene lennie, de fogalmam sincs arról hogy megbukott-e.. Askon nem válaszolt :D
2014. júl. 3. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Mármint akkor elméletben szeptembertől 11.es lenne? :O
2014. júl. 3. 19:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam, most lesz elvileg tizedikes, ha meg nem bukott eddig, csak szeretném kizárni azt az esélyt hogy pont abba a suliba jön ha esetleg megbukott volna, mint amibe én járok.. :D
2014. júl. 4. 11:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát én nézegettem régebben az askját(még november környékén),és ott írta,hogy mostmár lesz.r mindent,és mindenkit,és most már a továbbtanulással fog foglalkozni.Ebből én arra következtetek,hogy 8.os volt idén,és most megy 9.be.Jade az tuti,hogy most lesz 9.es,viszont én Fannyt egy évvel idősebbnek nézem.:D Bár Jade is 16...:DD
2014. júl. 4. 11:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Rámentem az askjára,ott írja,hogy 16 éves.:D
2014. júl. 4. 11:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Pázmány és az ELTE jogi kara, illetve a SOTE fogorvostudományi intézete komoly csatát vív egymással, hogy hozzájuk menjen.
2015. febr. 24. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!