Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szükség van Magyarországon...

Szükség van Magyarországon ennyi színészre és zenészre?

Figyelt kérdés
A tehetségkutatók sorozatban gyártják az újabb és újabb énekeseket,a színművészeti egyetemek,főiskolák,színitanodák pedig a színészeket évente.Szükség van ennyi színészre és zenészre ma MO-on?Mert ezeknek a többsége munkanélküliként tengődik,miután kikerül az egyetemről,tehetségkutatokból.Lassan Magyarország a tízmillió zenész és színész országa lesz...
2010. jan. 3. 15:25
 1/6 anonim ***** válasza:
úgy látszik,szükség van.... bár ezek az újabb színészek 1re tehetségtelenebbek lesznek
2010. jan. 3. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

Na, ezen én is gondolkoztam már! Nem csak Magyarországon van ez, hanem az egész világban.. Olyan sok felesleges ember van a koztudatban, aki inkább mehetne kapálni..

Ennyi tehetséges ember nem lehet a világon, sot nincs is ennyi! A hírességek háromnegyede tehetségtelen, valahogy benyomták oket a médiába (Lásd: Miley Cyrus, Jonas Brothers, Demi Lovato, Paris Hilton, Orit Fux és pucérkodó társai meg a tobbiek), ezekkel van tele a média, pedig semmi szukség rájuk.. Az igazi tehetségek olyanok mint Michael Jackson, Shakira, Whitney Houston, stb., akik nem a magamutogatásból élnek.. Én is híres akarok lenni, mivel nekem van tehetségem hozzá, de elore attól félek, hogy ezek mellett az "apucinapvanpénze" sztárocskák mellett fel sem akarnak majd fedezni.. Jó lenne, ha a híresség megint arról szólna, hogy valaki egyedi és van tehetsége, kulonleges ember és nem csak egy képmutató. Nincs szukség ilyen sok zenészre meg szinészre, de amúgy is, az embereknek lehetne egy kis kritikája!

2010. jan. 4. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs szükség Magyarországon ennyi "színészre" és "zenészre".
2010. jan. 5. 14:32
 4/6 anonim válasza:
szerintem szukség van én jókat röhögök rajtuk és kussolj be ne irigykedjél! ha csalással is ,de legalább van pénzük!
2010. jan. 6. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak hogy tisztázzuk, az a fospermet, ami ma Magyarországon (és am. az egész világban) tehetségkutatás és a tehetség kamatoztatása címén folyik, hát, legalábbis nem ad okot arra, hogy egyes, magukat azoknak valló embereket "színész" vagy "zenész" néven tiszteljük. Egyékbént saját tapasztalat, hogy manapság minden harmadik fiú/lány gitárral jár... Nyilván jó üzlet ez valakinek.

We don't need no Kiszel Tündi! :D (És az a legrosszabb, hogy a "felfedezettek" is elhiszik, hogy van tehetségük, mikor csak kisajtolják belőlük az utolsó csepp pisit is, és jó nagy adag parasztvakítással felturbózva pénzt csinálnak belőle... Szégyen.)

2010. jan. 6. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Amiket a tehetségkutatók gyártanak arra nincs szükség. De szerintem a színházaknak szüksége van a Színművészetin végzetteknek. És ők nagyon jók.
2010. jan. 6. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!