Lehet Magyarországon valahol Justin Bieber cuccokat kapni?
a West-end ben az egyik boltban, már nem emléksze ma nevére találtam egy rakat kitűzőt, jegyzetfüzetet, tollat meg ilyeneket. Megrögzött anti-justinosként sarkon fordultam, de hát én nem utálom őt, meg a rajongóit sem szóval most leírtam.
Ez az "élményem" még télen volt, de szerintem nézz szét. Valami bizsus bolt volt, majd ha eszembe jut a neve írok :)
szerintem mondjuk rendelhetsz a netről... [link]
vuhúúú szörnyű~, de ha neked tetszik... ja és arra azért számíts, hogy lehet hogy lesz, aki kiröhög.
Veterán sok minden van :)
Én is imádom Őt.. Ő az életem!
Miért ássa el magát? xD te ásd el magad hogy utálod őt, de rákattintasz, grat :p undorító emberek vannak :D a féltékenység fáj :( nagyon tudlak sajnálni! xD igen meleg? na neeeee már... xD TE NAGYON OKOS GYEREK VAGY :O azokat a fiúkat hívják melegeknek, akik a lányokat szeretik? wow :o nem is tudtam. akarnál te minden héten új kocsit, havi 3 milliárd forintot, nap mint nap több mint 100 csajt magad körül, 66 millió rajongót.. luxus villát :p ÁLMODOZNI SZABAD! egész életedben nem fogsz annyit elérni mint Ő most 20 évesen drágám :D xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!