Mit gondoltok Selena Gomezről?
Figyelt kérdés
Milyen a hangja?
Melyik a kedvenc számotok tőle?
1-10-ig hány pontot adnátok neki?
2010. jan. 2. 22:15
11/16 anonim válasza:
jó hangja van,Tell me something,naturally,10-et
12/16 anonim válasza:
kap 2 pontot tőlem a hangja miatt, mert az tényleg elviselhető tűrhető de a színészeti tudása a nulla altt van valahol...
13/16 anonim válasza:
1 a hangja gyönyörű
2 az arca is csodálatos
3 a testalkata is szép
4 a kedvenc számom tőle a Naturally
5 100000000000000000000000 pont (10 pont)
(olvassátok el, én írtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__84..
14/16 anonim válasza:
Nagyon helyes kis csaj, a Disney-s sorozatában parádésan játszik és bár a zenei stílusa nem áll közel hozzám, de a Naturally az csillagos 5-ös(akarom mondani 10-es). Megy a 10-es.:)
15/16 anonim válasza:
Szerintem szép lány :)
A zenéjét annyira nem hallgatom de az új száma "Love You Like A Love Song" nagyon tetszik :) és szeretem a sorozatát szerintem jo szinésznő ;)
16/16 anonim válasza:
Hangja: egyszerűen isteni
kedvenc dalaim tőle: who says, naturally
gyönyörű lány!
és én 10000000000000 pontot adnék neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!