A valódi Eminem régen meghalt, és a mostani egy klón?
Senki se akarja elhitetni velem, hogy ez a két ember ugyanaz. Plasztikai sebészet vagy a drog hatása sem lehet, hiszen egyszerűen teljesen más az arccsont formája, másak a fülek és ami legfontosabba szemek is.
Viszont valamennyire hasonlít (a hangja is) szóval nem hiszem hogy egy imposztor lenne. Inkább egy klón. Már régen a rendelkezésükre állhat egy ilyen titkos technológia. Az igazit megölték már évekkel ezelőtt, és helyettesítették egy klónnal, akinek az agyát programozták az MKUltra eljárással. A CIA mindent megtesz hogy a zeneipart az irányítása alá vonja, hogy a sztárokkal üzeneteket tudjanak közvetíteni az emberek felé. Úgy látszik Eminem nem engedelmeskedett, ezért volt szükség erre a lépésre. Lehet mondani hogy "ostoba összeesküvés elmélet" de a képek magukért beszélnek.
Szerintem meg a kérdezőnek lesz igaza, ( nem a klónozást, hanem a hasonmást illetően) és nem viccelek.
1. A fél világ tudja, hogy folyamatosan nélkülözött, ami az egészségnek és pszichének rosszat tesz, és orrba szájba drogozott megállás nélkül, volt hogy emiatt csak 2 órája volt hátra. És megállás nélküli családi cirkuszok és a koncertek miatti kimerülés is rátett egy lapáttal. Ebből azért nehéz felépülni pár nap alatt, lássuk be.
A fiatalkori képein nagyon csúnya a bőre, de 2008 után feltűnően szép, fülei se úgy állnak, tekintete is értelmesebb, viselkedése is finomabb..... gyanúsan jobb , szebb mint az eredeti, és nem hiszem, hogy a plasztikásoknak köszönhető, mert ők se istenek, csak orvosok. Az eredeti képeken gyakorlatilag csak egy profi szélhámosnak tűnik Eminem, aki imád pénzért ócsárolni másokat ( nyugodtan le lehet pontozni érte)
Megnéztem a 8 mérföld című filmet, és abban is gyanúsan normális volt, tipikusan úgy viselkedett ,amit az emberek 80% hallani akar. Tuti, hogy van benne valamilyen nagy kamu, mert ebből idáig normálisan soha nem lehet kijutni, max feleennyiért a börtönbe. Ne vitatkozzatok, hasonló környezetben dolgoztam korábban, tudom miről beszélek.
És feltűnően nincs képben a felesége sem, akit imádott gyötörni ( még a csaj is megjegyezte, hogy nem stimmel vele valami) és anyás békülő szám meg az anyák napi üdvözlet, ahhoz képest hogy eredetileg ki akarták egymást tagadni az anyjával....
Hát nem tudom, vannak itt azért gyanús dolgok lássuk be.
A kaput nálam az tette be, amikor valaki írta, hogy a rendőrségi ismerőse van, aki ért az arcfelismeréshez, és ő mondta, hogy a 2 képen nem ugyanaz van. Tehát a csávó meghalt,és jó pénzért, egy hasonló hangú, tehetséges imposztor helyettesíti.
Erről ennyit.
uccsó igazad van, de beszédtechnika elsajátítható, és jelent már meg olyan cikk is, amelyen azt írták, hogy végigtátogta / playbackelte eminem az egész koncertet.... ha a saját hangja van, miért tudja végigmondani az egészet?
sose fog kiderülni, mennyi igaz ebből is....
Képtelenség sok éven keresztül minden koncertet végigplaybackelni úgy, hogy ne legyen ordítóan feltűnő.
Hiába elsajátítható egy beszédtechnika, ha az adott embernek más a hangszíne, sosem lehet összekeverni az eredetivel. Az meg kizárt, hogy pont annak az egy embernek, aki megszólalásig hasonlít rá, pont olyan legyen a hangszíne is. Na meg ugye jönnek az új albumok, új anyaggal, amit fel kell énekelni. Nem csak koncertek léteznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!