Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A valódi Eminem régen meghalt,...

A valódi Eminem régen meghalt, és a mostani egy klón?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Senki se akarja elhitetni velem, hogy ez a két ember ugyanaz. Plasztikai sebészet vagy a drog hatása sem lehet, hiszen egyszerűen teljesen más az arccsont formája, másak a fülek és ami legfontosabba szemek is.

Viszont valamennyire hasonlít (a hangja is) szóval nem hiszem hogy egy imposztor lenne. Inkább egy klón. Már régen a rendelkezésükre állhat egy ilyen titkos technológia. Az igazit megölték már évekkel ezelőtt, és helyettesítették egy klónnal, akinek az agyát programozták az MKUltra eljárással. A CIA mindent megtesz hogy a zeneipart az irányítása alá vonja, hogy a sztárokkal üzeneteket tudjanak közvetíteni az emberek felé. Úgy látszik Eminem nem engedelmeskedett, ezért volt szükség erre a lépésre. Lehet mondani hogy "ostoba összeesküvés elmélet" de a képek magukért beszélnek.

2014. jún. 10. 05:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Nézd ezt a két képet:

[link]

[link]

2014. jún. 11. 22:34
 12/26 anonim ***** válasza:

Képzeld, egy arc képes ennyit változni az évek során! Nem is kell feltétlenül olyan sok idő. Ismerek olyat, aki pár év alatt változott meg, nem nagyon, de más lett, feltűnően más. Egyébként meg a jobb oldali kép "halálra" van retusálva. Simán el lehet cseszni egy képet ennyire. Én is meg tudom változtatni valakinek az arcvonásait. Csináltam már férfiból nőt. Ugyanaz az ember, csak az ellenkező nem változatában. Nem változott meg, csak egy picit. Az arc szerkezete. Photoshoppal. Ilyen egyszerű!

Visszatérve Eminemre, a bal oldali képen nem tudom miért nem tűnt fel neked, hogy más a testsúlya, és mások a fények is. Hidd el, nem klónoztak itt senkit. Szerintem egy kicsit túl sok filmet nézel...:)

2014. jún. 12. 20:58
 13/26 anonim ***** válasza:
Sok lesz a Star Wars, kezdj el más műfajú filmeket nézni. Amúgy nem hittem volna, hogy képes valaki ilyesmit kiírni. Először is azon a képen 27 éves, a másikon kb. 40. Ugye nem akarod elvárni, hogy egy 40 éves ugyanolyan arccal rendelkezzen, mint egy 20-as? Másfelől a drogok. Ha jól tudom 2007-ben túl is adagolta magát, igaz csak tablettákat szedett, de van aki sokkal rosszabbul járt. A plasztikai sebészetről annyit, hogy bár nem ismerem magát Eminemet, de a számaiból, és a viselkedéséből úgy tűnik, hogy magasról lesz@rja, hogy hogy néz ki, nem hinném, hogy ilyenre vetemedett volna. Tudod nem minden híresség szörnyeteg. És igen mondom, hogy ez egy "ostoba összeesküvés elmélet", 2014-ben élünk ezáltal a képek nem beszélnek magukért.
2014. jún. 12. 21:59
 14/26 anonim ***** válasza:
80%

A baloldali képen (az első linken) 27 éves.A másikon 40, plusz-mínusz pár év.Ez az Eminem már rég halott marhaság lassan vallássá növi ki magát.Figyelj, a szemszín simán kontaklencse.Arra nem gondolsz, hogy a klónok (amik nincsenek,csak G.Lucas bácsiéknál) TÖKKKKKKKÉLETESEN hasonlítanak? Ugyanis az egyik a másik pontos másolata.És most térjünk a halálra.Interjúban elmondta, hogy 2005-ben túladagolta magát és elvitték a mentők.Okay.De nem halt meg.És azt is elmondta, hogy káttű órára volt a haláltól.Csak ezt is kicifrázzák mint a gyere-velem-akáclombos-falumbát.

EMINEM ÉL, ÉS MINDIG IS EGY LEGENDA LESZ!

Ezt örökre, jágyézd még (Aranka szeretlek-Open stage xD)

2014. jún. 14. 20:05
 15/26 A kérdező kommentje:
Ismerek olyat aki a rendőrségnél dolgozik, és arcfelismerés a szakterülete. Szerinte a két képen nem ugyanaz az ember van. Ott ahol egyszer nem volt haja, nem fog haja nőni. A fül formája ennyire nem változik meg, évtizedek alatt se (kivéve ha legalább tízszer eltörte). Ráadásul 40 évesen fiatalabban néz ki mint huszonakárhány évesen. Nem photoshop, mert videókón is lehet látni, akár amatőr felvételeken is. Mivel ez egy friss klón, akinek a növekedési génjeit megnövelték, ezért valójában sokkal fiatalabb a bőre. Az agyát beprogramozták. Nem volt semmilyen plasztika. A két személy nem ugyanaz. Az eredeti 2005 körül meghalt. Persze egyesek a saját hamis valóságképükben annyira hisznek, hogy nem képesek a kész érveket felfogni. A klónozási technológia már 1990-ben is létezett, és nem kell itt star warsra gondolni. Most vajon hol járhat a tudomány? Ugye nem gondoljátok hogy nem lennének képesek klónozni egy embert? Természetesen azért nem pontosan ugyanúgy néz ki, mert a dns ugyanaz, de nem fog pont ugyanolyanra születni, még több ezer próbálkozásból sem.
2014. júl. 10. 22:35
 16/26 anonim ***** válasza:
Bocsi, de egy enyhén kezdesz már nevetséges lenni :D Azt ajánlom szépen hagyd ott ezt a kérdést, csak a te érdekedben! :)
2014. júl. 23. 14:15
 17/26 anonim ***** válasza:

Amúgy nem tűnt fel, hogy a kisebbik orrcimpa az egyik képen jobb, másik képen pedig bal oldalt van. Vagyis az egyik kép meg van tükrözve (nem tudom melyik, nem ismerem nagyon, nem tudom melyik a kisebb orrcimpája) ha arcot tükrözöl, az is nagyon meg tudja változtatni az egésznek a benyomását. Tessék! Kerestem egy olyat, akinek elég felemás az arca, megtükröztem Cage egy régi képét:

[link]

Amúgy Eminem éppen Photoshopolás alatt álló (jobb oldali) képén az írisz, és a pupilla is be van sötétítve, látszik, mert a fényfolt is besötétült.

2014. júl. 23. 14:33
 18/26 A kérdező kommentje:

Rendben. Szóval két lehetőség áll fent.

1. Ez egy klón

2. Komoly plasztikai műtétet végeztek rajta + a drogoktól soványabb lehet

Én egyiket se zárom ki.

2014. júl. 29. 04:51
 19/26 anonim ***** válasza:
Az elsőt nyugodtan kizárhatod. A másodikat is. Az idő múlik. Az ember arca változik. Akár ennyire is!
2014. júl. 29. 20:20
 20/26 Riley Grove ***** válasza:
Hogy lehet valaki ennyire retardált?! XD nem halt meg... -.-"
2015. febr. 3. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!