A valódi Eminem régen meghalt, és a mostani egy klón?
Senki se akarja elhitetni velem, hogy ez a két ember ugyanaz. Plasztikai sebészet vagy a drog hatása sem lehet, hiszen egyszerűen teljesen más az arccsont formája, másak a fülek és ami legfontosabba szemek is.
Viszont valamennyire hasonlít (a hangja is) szóval nem hiszem hogy egy imposztor lenne. Inkább egy klón. Már régen a rendelkezésükre állhat egy ilyen titkos technológia. Az igazit megölték már évekkel ezelőtt, és helyettesítették egy klónnal, akinek az agyát programozták az MKUltra eljárással. A CIA mindent megtesz hogy a zeneipart az irányítása alá vonja, hogy a sztárokkal üzeneteket tudjanak közvetíteni az emberek felé. Úgy látszik Eminem nem engedelmeskedett, ezért volt szükség erre a lépésre. Lehet mondani hogy "ostoba összeesküvés elmélet" de a képek magukért beszélnek.
Képzeld, egy arc képes ennyit változni az évek során! Nem is kell feltétlenül olyan sok idő. Ismerek olyat, aki pár év alatt változott meg, nem nagyon, de más lett, feltűnően más. Egyébként meg a jobb oldali kép "halálra" van retusálva. Simán el lehet cseszni egy képet ennyire. Én is meg tudom változtatni valakinek az arcvonásait. Csináltam már férfiból nőt. Ugyanaz az ember, csak az ellenkező nem változatában. Nem változott meg, csak egy picit. Az arc szerkezete. Photoshoppal. Ilyen egyszerű!
Visszatérve Eminemre, a bal oldali képen nem tudom miért nem tűnt fel neked, hogy más a testsúlya, és mások a fények is. Hidd el, nem klónoztak itt senkit. Szerintem egy kicsit túl sok filmet nézel...:)
A baloldali képen (az első linken) 27 éves.A másikon 40, plusz-mínusz pár év.Ez az Eminem már rég halott marhaság lassan vallássá növi ki magát.Figyelj, a szemszín simán kontaklencse.Arra nem gondolsz, hogy a klónok (amik nincsenek,csak G.Lucas bácsiéknál) TÖKKKKKKKÉLETESEN hasonlítanak? Ugyanis az egyik a másik pontos másolata.És most térjünk a halálra.Interjúban elmondta, hogy 2005-ben túladagolta magát és elvitték a mentők.Okay.De nem halt meg.És azt is elmondta, hogy káttű órára volt a haláltól.Csak ezt is kicifrázzák mint a gyere-velem-akáclombos-falumbát.
EMINEM ÉL, ÉS MINDIG IS EGY LEGENDA LESZ!
Ezt örökre, jágyézd még (Aranka szeretlek-Open stage xD)
Amúgy nem tűnt fel, hogy a kisebbik orrcimpa az egyik képen jobb, másik képen pedig bal oldalt van. Vagyis az egyik kép meg van tükrözve (nem tudom melyik, nem ismerem nagyon, nem tudom melyik a kisebb orrcimpája) ha arcot tükrözöl, az is nagyon meg tudja változtatni az egésznek a benyomását. Tessék! Kerestem egy olyat, akinek elég felemás az arca, megtükröztem Cage egy régi képét:
Amúgy Eminem éppen Photoshopolás alatt álló (jobb oldali) képén az írisz, és a pupilla is be van sötétítve, látszik, mert a fényfolt is besötétült.
Rendben. Szóval két lehetőség áll fent.
1. Ez egy klón
2. Komoly plasztikai műtétet végeztek rajta + a drogoktól soványabb lehet
Én egyiket se zárom ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!