Nem azért írtam ki a kérdést, hogy provokáljak, komolyan, hanem mert vki azt mondta nekem, hogy ezek után a belieberek elkezdték lehúzni Jont. Ezt azért mondom, hogy nem beléd akarok kötni, de értékeltem volna, ha teszel néhány vesszőt az írásodba.
Nem arról van szó, hogy nem fogadom el a véleményed, de süt belőle, hogy csak gyorsan rá akartál vágni valami bántót. Mármint az nem tudom, mért fontos neked, hogy hány éves. Ez tipikusan annak a válasza, aki kinézet alapján ítél. Kétlem, hogy jon kisebbségi komplexusban szenvedne Justin miatt. Azt elismerem, hogy talán nem kellett volna ezt mondania. Én úgy tudom, azért mondta, mert megkérdezték a véleményét, szal nem azért, mert éppen nem volt jobb dolga, de a cikkekben kiragadták ezt a részt az interjúból. Egyszer találtam egy cikket, ahol a kérdést is írták hozzá. Azt elhiszem, hogy szebben kellett volna beszélnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!