One Direction utálók, ti miért utáljátok őket?
Nem arról van szó, hogy "fúj, te szereted őket", meg hogy "jaj nem értem mi bajotok velük" egyszerűen csak szeretnék egy normális választ kapni erre a kérdésre. Ha valakinek nem tetszik egy válasz, kérlek akkor se pontozzátok le egymást, nem szeretnék vitát kelteni. :)
A normális válaszadóknak előre is köszönöm! ;))
Huh. Az hogy melegek az erős túlzás. Azt el tudom képzeéni, hogy egy max kettő tag meleg, de hogy mind? Képtelenségnek tartom, hogy Simon Cowell pont a melegeket válogatta volna össze.
A Direktionerek egy részét én se bírom. Például a Larry shippereket, akik folyton világtrendet csinálnak, hogy bebizonyítsák Harry és Louis (b)romance-át. Vagy például azokat, akik mind az 5 fiúba "halálosan szerelmesek". Egyébként nem csak a 10-15 éves korosztályé a szerep. Én például 19 éves vagyok, és nagyon szívesen elmennék egy One Direction koncertre, és sikítva tombolnék az első sorokba, és nem egy olyan ismerősöm van, aki kiesik a serdülő kategóriából és még is oda van értük.
Az meg, hogy ez nem zene, az se igaz. Hisz mindenkinek más tetszik. Ennyi erővel simán mondhatnánk a rap-re is, hogy nem zene, vagy bármelyik másik műfajra.
Személy szerint a One Direction-nel semmi bajom, a körülötte forgó fandommal van csak. A fanfictionokkal, a ke* szorikkal és ehhez hasonló őrültségekkel. Legalább is én elég gusztustalannak tartom, hogy több ezer tinilánynak csorog a nyála a gép előtt, ahogy elolvas egy 18+-os történetet valamelyik 1D taggal.
1. válasz.. "mert melegek". Köszönjük a választ, ezért aztán tényleg utálni kell őket. :D Ezzel sokat elárultál magadról kedves első.
Félreértés ne essék, nem vagyok rajongó.
Mert ugyanolyan ócska fiúbanda, mint az elöttük lévő többi. Zene nulla, színvonal nulla, pár nyálgép vonaglik a színpadon...
Köszönöm, ebből nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!