One Direction utálók, ti miért utáljátok őket?
Nem arról van szó, hogy "fúj, te szereted őket", meg hogy "jaj nem értem mi bajotok velük" egyszerűen csak szeretnék egy normális választ kapni erre a kérdésre. Ha valakinek nem tetszik egy válasz, kérlek akkor se pontozzátok le egymást, nem szeretnék vitát kelteni. :)
A normális válaszadóknak előre is köszönöm! ;))
Én is azért utálom leginkább ezt a bandát, mert már tényleg hányás ahogy a rajongóik viselkednek. Olyan cukik, szívdöglesztőek, szexik, álompasik, stb...
Egy normálisan kinéző egyed sincs köztük. Szebbet hagytam magam után az előbb a wc-n, mint az a sok gyökér, de olyan beképzeltek, hogy legszívesebben jól behúznék nekik. Dehát az ilyenek csak a
10-15 éves korosztálynak jönnek be..
Ja és lány vagyok, szóval nem a féltékenység beszél belőlem.
11, 12-es, nektek is köszi a választ! ;)
Ha kimész az utcára, és kicsit jobban körülnézel, akkor is találsz ilyen "divatos", fiatal fiúkat, akikbe a directionerek persze nem szerelmesek. Mellesleg én nem tudnék szerelmes lenni valakibe, akit még élőben nem is láttam!!!!:o
Mire fel ez a nagy melegezés???? Még ha igaz is lenne, akkor az olyan nagy baj? Írjátok itt, hogy csak a kislányoknak jön be a 1D, de ezerszer gyerekesebb dolog "homározni" meg "b#zizni", mint meghallgatni egy fiúbanda zenéjét.
Én sem szeretem a zenéjüket, a tagokról sem tudok sokat, de NEVETSÉGES ez az utálat, amit kapnak... Nem tetszik a zene? NE HALLGASD! Nem tetszenek a tagok? NE NÉZZ RÁJUK! De fikázni őket, meg ekkora mértékű utálatot rájuk hányni csak azért, mert olyanok, amilyenek, marhára infantilis dolog, nőjetek már fel!!
Egyébként a banda sokat jótékonykodok; nem a botrányaikról híresek, ráadásul a dalszövegeik sem sértőek, vagy trágárak, de persze utáljuk őket, meg "melegek".
Egyébként is, hogy lehet valakinek a szexuális beállítottságát sértésként használni??
Én személy szerint nem utálom őket. Teljesen elfogadom, ha melegek, ha nem, viszont az idegesít, hogy amíg tényleg van egy-két jó számuk, addig azt a rajongást, amit kapnak, nem érdemelték ki a tehetségükkel. Dalaik nagy része még egy alap színvonalat sem üt meg.
Azokat a tinilányokat pedig, akik bálványukként imádják őket (nagyrészt mellesleg apuci-anyuci elkényeztetett kislányai), tényleg utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!