VV Aurélió ennyire jól nézne ki?
Én soha nem tudtam felfogni, hogy Aurélió méiért vonzó a lányoknak. Nem akarom őt bántani, nem ismerem, de ahogy ránézek egy tipikus csúnya srácot látok. Vékony egérszerű orr, a szája is arra emlékeztet, de még a szemei is hülyén állnak, viszont sok lánynak tetszik, de fogalmam sincs, h miért. Ha valakinek bejön akkor leírná, hogy mi ebben a srácban annyira vonzó?
21/f
ennek is keressetek rá milyen barátnője van és hogy néz ki. mert van pénze. a külső és a pénz számít.
Szerintem is ronda, olyan irritáló, féreg feje van.
Nekem nem jön be, nem is kéne.
Sok pénze lett a való világból!
Pesten én is annyi ilyen csúnyácska srácot látok az a zsír új AUDI-ba meg a BMW-be anyósülésen meg ott ül a full jó nő!
Vagy pénzesnek kell lened vagy jól kell kinézned és akkor szeretnek szép a lányok!
Tény hogy nagyképű,műveletlen és illetlen.Valamint magamutogató és még sorolhatnám.
Morális szempontból nem érdemelte meg a nyereményt,kivéve ha nagy részét tényleg az apjának fogja juttatni.
Viszont sajnos ez a játék arról szólt hogy a 'legnagyobb egyéniséget' juttassák a fináléba a nézők.Ez a jelző takarhat egy akármilyen féreg alakot,ha az képes rengeteg nézőt a képernyő elé ültetni.Sajnos a nézők,kicsit hasonlítanak a versenyzőkre,ezért szavaznak a legnagyobb egyéniségre ahelyett aki tényleg morális szempontból megérdemelné a nyereményt.Nem tudnak reálisan igazságot tenni.
Aurélió meg valóban rendelkezik csúnyának mondható arccal,viszont én kifejezetten látok benne sármot (charme-ot).A stílusával,beleértve az öltözködést és megnyilvánulást,nagyon nagy probléma van.
Viszont ami neki kifejezetten jól állna az egy klasszikus olasz stílusban elkészített fotózás,fekete fehér képekkel,elegáns öltözettel.
Önmagában valóban nem jóképű,de hasonlót tapasztalok mint Al pacinoval. Valójában nem rendelkezik szépnek mondható orral,szemmel,füllel de az összhatás mindenképpen sármos.Persze Auréliót nem kívánom Al pacinohoz hasonlítani,csupán az effektusról beszéltem,ami mindkettőjüknél domináns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!