Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hülyének nézne? Metropol

Hülyének nézne? Metropol

Figyelt kérdés

Minden reggel, találkozok metropolt osztó diákokkal.

Az egyik osztogató srác "bejön". Vagy nem is tudom. Mindig tőle veszem el az újságot, köszönünk egymásnak stb... átlagos dolgok. De a kisugárzásában van valami, ami megfogott. (meg a két szép szemében) :)

Szerintetek hülyeség lenne egyszer megszólítani? Vagy megvárjam mikor végez és akkor? Ha ti lennétek a srác helyében, nem néznétek hülyének?

17/l ő olyan 20/f

2014. ápr. 9. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
én 1x benne voltam a metropolban (a 3 tag között akiket aznap megkérdeztek)
2014. ápr. 9. 17:53
 2/7 A kérdező kommentje:

gratulálok! :D (ha neked ez jó)

de nem ez volt a kérdés. :)

2014. ápr. 9. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
a ruhák árának és minőségének viszonyáról kérdeztek
2014. ápr. 9. 18:02
 4/7 PearlDiver ***** válasza:
64%

Nem hiszem, hogy hülyének nézne, inkább örülne, hogy szóba állsz vele. Kivéve, ha van barátnője, de ez szerintem gyorsan kiderülne :)

Tipikus esete annak, hogy kinyújtod-e a kezedet és beteszed-e a galambot a sütőbe, vagy állsz tátott szájjal :)

2014. ápr. 9. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
ez miért lenne cink? próbáld meg aztán hátha
2014. ápr. 9. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem próbáld meg :) hajrá!!!
2014. ápr. 15. 19:56
 7/7 wakeupjohnny válasza:
100%

Az a baj a metropolos osztókkal, hogy figyelik a munkájukat, ha odamész hozzá beszélni, egybõl levonnak neki órabért, mert nem lehet beszélgetni... Ez egy szemét diákmunka...

A metropol ezt kihasználja, az ellenõrõk meg élvezkednek rajta... hogy õk megmondták...

Szóval, adj neki egy kis papirt ird rá a számod, vagy a facét, azt valszeg visszaír neked. Attól ha van barátja, attól még beszélgethettek facén.

2014. máj. 16. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!