Valaki valami jó justin bieberes vagy one directionos fanfiction fordítást? Vagy csak simán egy befejezett blogot!?
Figyelt kérdés
ha lehet ne ilyen nagyon sablon sztorisat.2014. máj. 19. 15:39
1/4 anonim válasza:
ne nagyon sablonosat...könyörgöm...minden unatkozó fanfiction író egy témát tud csak...a főhös egy olyan lány(természetesen ez a lány az író...), aki valamilyen szálon megismerkedik jb-vel vagy a 1D-vel, aztán végül összejönnek...majd én írok egyet, ahol az lesz a történet, hogy jb börtönbe kerül, ahogy minden nap s*ggberakja a cellatársa, de végén meg összejönnek...na ez nem egy sablonos történet...:D
köszönöm a figyelmet.
2/4 anonim válasza:
én csak one direction-ről szólót tudok: dark,after:) igaz néha kicsit perverzek de egyáltalán nem sablonosak, ezen kívül még [link] ezt a blogot tudom mondani:) én imádom mindet
3/4 anonim válasza:
Dark a világ legjobb blogja :D (One Direction)
4/4 anonim válasza:
Csak egy jó tanács. Ne kezd bele befejezetlenbe mer rá fogsz kattanni. Ilyen pl: Dark, After, A rosszat akarom De befejezettnek a Forever and ever-t is szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!