Mit gondoltok erről a One Directionos fanfictionr?
Egy barátnőm és egy barátnője csinálja,de elég bizonytalanok, hogy jó-e amit csinálnak.. Légyszi írjátok le a véleményeteket, indokokokkal együtt:D
Ha már tényleg kritikát kell írnom akkor el is kezdem.Engem nagyon idegesítenek azok a gigantikus méretű betűk.A második fejezetben meglepődtem hogy így beszélnek egy tanárral ha ribi ha nem :) Nem tudom hogy idegesít-e vagy szokatlan de én eddig nem sok olyan blogot olvastam ahol ugyanazt leírják másik szemszögből.OK.Fejezetenként bővítettem a véleményem.Engem nagyon idegesített hogy a 3.-4. fejezetbe le van írva összesen háromszor ugyanaz a történés...
Maga a történet szerintem nemrossz bár a negyedik fejezetben történő bonyodalom ellenére is simám ki lehet találni hogy úgyis megnyerik ( de héé hát ez a sztori lényege! )
Most ami pozitívum de mégis negatívum mert idegesít hogy még nem tudom :D
Ki a titkos imádó és miért akadt ki annyira?
Mi van a csaj lábával?
Milyen pasival jött össze 1-2 nap alatt? Én azt hittem majd mindegyik egy One Direction taggal jön össze de így is jó.
Persze nem azt mondom hogy most azonnal feleljetek nekem ezekre a kérdésekre csak azt hogy várom hogy mi lesz ebből. :)
November 28-án volt az utolsó bejegyzés.Ami nem tetszik.
Az első négy fejezetnél még ne várjanak áttörést!
Majd ha már 10-20 fejezet után nem kapnak kommentet akkor már elgondolkozhatnak azon hogy biztos érdemes-e írni.
Egy érdekes véget nem folytattni?
Ne akarjanak felidegesíteni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!