Vásáry André meleg?
Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 13:58
11/38 anonim válasza:
igen, meleg.
egyik válaszoló írta, hogy nézz rá meg hogy hogy megy: nem attól lesz meleg valaki, hogy hogy megy. Attól még lehetne hetero. hát André nem az! de nem ez számít.:)
12/38 anonim válasza:
Nagyon sokan tudatlanok a melegeket illetően! Ha valaki nőies és lányos vonásai vannak, egyáltalán nem biztos, hogy meleg. Mint ahogy nagyon sok férfias nagy macsó sem biztos, hogy hetero.
De nem is ez a lényeg, hanem a hangját figyeljük.
13/38 anonim válasza:
Szerintem is lényegtelen, meleg vagy nem meleg, nagyon szerény és kedves ember, ráadásul gyönyörű a hangja.
16/38 anonim válasza:
Vásáry André magánélete az az Ő magánélete, szomorú, hogy nem a tehetségével és egyéni, különleges előadásával, hangjával foglalkoznak, hanem az emberek egy része tisztelet a kivételnek azt nézi min csemegézhet. Nem mindegy az nekünk, hogy milyen beállítottságú? Nagyszerű előadó és gyönyörű hangokkal ajándékoz meg bennünket.
17/38 anonim válasza:
Lehet, hogy meleg, lehet, hogy nem, de ha igen akkor sem a járásától, vagy a hangjától.
A hangja tényleg nagyon szép és ritka, de abba belekötnék, hogy szerény...
19/38 anonim válasza:
Attól miért lenne meleg, hogy férfi szoprán hangja van? :)
20/38 anonim válasza:
Szerintem az, de ezért szerintem nem kell elítélni. Sokan ezért utálják, pedig a hangja miatt jelentkezett a Csillag Születik-be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!