Klau14 kérdése:
Hol találhatok a One Directionről friss képeket?
Figyelt kérdés
Sok facebookos oldalon láttom,hogy kiírják például ezt: "Nemsokára hzom a frisseket:)"
De milyen oldalról?Tudtok párat linkelni?
Előre is köszi:)
2014. ápr. 28. 15:18
2/11 A kérdező kommentje:
A Twittert azt tudtam,de azért köszi:)
2014. ápr. 28. 15:30
4/11 anonim válasza:
Helyesbitek,hogy Twitteren update oldalak;tagok,csaladtagok,haverok Twitter/Instagram oldalai...
Kedvenc update oldalam 1DAlert
5/11 anonim válasza:
Tudod be írod a googolbe hogy one direction 2014 április ........ és dob ki friss képeket........gondolkodj egy kicsit kérlek -_-
6/11 anonim válasza:
Google nem feltetlenul friss kepeket ad ki, sot. Valoban twitteren lehet talalni a legfrisebbeket :)
7/11 anonim válasza:
Googleön esetleg úgy ad ki friss képeket,ha a keresőeszközöknél úgy állítod be...de akkor sem ad ki frisset,mert sok kép cikkekből van,ők meg nem mindig frisseket raknak..
És a legtöbb oldal(aki nem egymástól csórja a dolgokat),az Twitterről szedi a dolgokat,tudom,mert egyik oldalon én is admin vagyok,és szoktam látni,hogy Twitteren és pár oldalnál is totál ugyanaz minden :)
8/11 anonim válasza:
amire te gondolsz, az tényleg csak annyi, hogy beírja google-be, vagy facebook-on keres egyéb 1Dvel foglalkozó oldalakat, oszt lelopja az ott lévő képeket...te is ezt akarod...szóval semmi friss nincs benne, max a saját oldaladra még nem töltötted fel.
9/11 anonim válasza:
tumblr. Igaz, a frissek között sok régi is van, de én is felismerem, hogy a kedvenc együttesemről készült képek közül melyik friss, és melyik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!