SP meleg?
Imádom sp-t és nem meleg, nem is úgy néz ki hogy az legyen, nem is arról énekel hogy mikor milyen fiúnak rakja be... de nem tudom mért kell ezzel foglalkozni? Ha a szomszédodról hallod hogy meleg akkor azt is megkérdezed itt? Én nagyon szeretem és én sem vagyok meleg, ennyi erővel Justin T. is meleg,meg mindenki... Sok hülye van... Egyébként ha ma magyarországon valamelyik sztárról kiderül hogy az,akkor a csapból is az folyik, minden honnan, nem gondolom hogy akkor tökre senki nem hallana róla... Egyébként minden énekesre azt mondják hogy meleg, csak az nem aki sörözik és a büdös vadállat, pedig vannak olyanok is,akik tök normálisak... Egyébként ajánlom az sp könyvet, és karira kaptam és kb. tök sok minden van benne, pl. fotójával lett ismert és csak utána a hangja, sok mindenre fényderül, csak utána kell járni, nem tehetségtelen média sztár, annál sokkal több.
17/f
A szerncsételen 12 éveseknek üzenem senem zsido senem meleg.
Nem csak a lányokrol ir... Vannak ütös undergrund rapp jei is....
Szal nem buza..
22/F
2009-12-24 14:03 -nek: homoszexuális zsidó? H*lye rasszista s*ggfej. Már boccs.
Amúgy szerintem nem meleg. Oké hogy nem egy férfias-szőrös-hörgő zenész. :D De nem ő az egyedüli aki igy néz ki és hetero. :D
Úgy utálom h itt van egy normális srác, most azt hagyjuk, hogy a mögöttes management mit művel a pénz érdekében, és még azt is megkötik, éppen hol legyen szemüveg rajta, hogy aztán legyen miről írni a pletykalapoknak, de egyébként meg mi a frászt kell szegény srácot egyfolytában csesztetni ??
Én fiú vagyok, de se nem vagyok irigy, próbálom objektíven nézni, és sztem ha meleg, akkor meleg, na és ? Most ez tényleg befolyásolná, hogy milyen ember ? Az ismás kérdés, hogy SP-zenét nem hallgatok, nem igazán a stílusom, ettől függetlenül sztem az irigység beszél mindenkiből. Vagyios sokakból. Hihetetlenek vagytok ...
Biztos én vagyok túl liberális, de az is biztos h nem én vagyok az egyetlen hetero fiú, akinek vannak meleg haverjai, csak mert ugye sulik, koleszok stb, azaz nagyobb közösségekben mindenki mozog, és teljességgel kizárt h ne találkozzon mindenki meleg emberrel, de nem értem, ezért mi a jó istent kell mindjárt ilyen rosszindulatúan beszélni róla.
Legyen meleg, és most akkor mit csináljak? Az én szememben egy sajátos stílussal rendelkező srác, aki felőlem lehet meleg, de nem értem, ezért miért kéne őt cikizni szinte folymaatosan.
(na most tuti én is buxi leszek .... :-D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!