Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utálják a one directiont?

Miért utálják a one directiont?

Figyelt kérdés
nem tudok róluk semmit csak azt, hogy legalább annyira utálják őket mint Justin Biebert
2014. ápr. 23. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
sokan nem őket útálják, hanem a jelenségüket, illetve a rajongókat, csak ezt nem tudják megfogalmazni magukban. persze ez a korosztályon is látszik...nekem is vannak kedvenceim, de fel tudom fogni, hogy nem mindenkinek tetszhet, de ettől nem ugrom a másik torkának, mert sajnos a legtöbb rajongó azt is meg tudná magyarázni, ami nincs...mert ők sokkal jobban tudják...
2014. ápr. 23. 19:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint a One Directiont azért utálják (nem a rajongókat és a jelenséget, magát a bandát)

mert rengetek olyat lehet olvasni, halani, stb, hogy magukat istenítik, illetve a 'mai beetles' ne hívják magukat... ami szerintem pofátlanság...

személy szerint se nem szeretem se nem utálom őket, egy árva dalukat nem hallottam még, csak az nem tetszik, hogy beetles klónokká akarnak válni :/

2014. ápr. 23. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, mások mért utálják, én ezért:

(nem is utálom, csak nem szimpatikus ez a helyzet)

Szóval az zavar, hogy a zenét az énekes kinézetével kell eladni. Ha kiírsz egy kérdést, hogy miért szeretik a zenekart, 90%-ban azt fogod kapni, hogy azért, mert helyes. Egyszer olvastam egy cikket, ami arról szólt, hogy Jon Bon Jovi beszólt Justin Biebernek. A hír alatt jött 2 féle komment, akik ugye előbbivel, meg akik utóbbival értettek egyet. És a Justin Bieber-fanatikusokon az látszott, hogy ész nélkül védik a kedvenceiket. Ha róla, vagy a one directionről beszélnek, nagyon ritkán hallasz zenei kifejezéseket. De nem arra gondolok, hogy valami komoly szakértelmet kellene bárkitől elvárni, hiszen én sem tudok zenélni. Csak ilyen egyszerű dolgokra, hogy: tetszik a zenestílus, jó a szöveg, jó a gitárszóló, tetszik az énekes hangja, vagy hogy ez nem az én stílusom, stb. Ilyet minimális esetben hallasz, vagy ha igen, akkor így odasuvasztják a többi tulajdonság mellé, például cukik ÉS jól énekelnek, vagy felsorolnak mindenfélét, és a végére odaírják, hogy tehetségesek, mert az egy elég tág fogalom, nem kell részletezni. Én már 12 évesen is zene alapján választottam kedvencet magamnak, de a legtöbb lány nem így volt. És aztán én voltam a furcsa persze, hogy nekem miért ők tetszenek, és nem értették meg, hogy nem az arcuk tetszik.

A One Directon, és Justin Bieber egy kaptafa: a szöveg sablonos, nem szól túl eredeti dologról (most ide fog jönni egy 13 éves directioner, aki mindössze 2 éve tanul angolul, és el fogja nekem magyarázni, hogy nagyon eredeti, bár még a present perfect continueust sem tanulta...), a zene ugyanolyan, egymáshoz és magukhoz képest is: egyszerűen ugyanaz a zenealap. A Blondie One Way Or Another c. számát eléggé elrontották. Szóval igazából átlagosak, mind zeneileg, mind szövegvilágban, mind éneklésben. Nálam persze jobban énekelnek, de szerintem amennyire ők tudnak énekelni az ilyen gimnáziumi kórusszint. Gyönyörűen énekelnének a helyi ki mit tudom, vagy anyák napján, de náluk jobban is tudnak sokan.

De mindent összevetve azt hiszem, semmi bajom nem lenen velük, mert persze, nem kell hallgatni, ha néhány rajongójuk nem lenne idegesítő. Ugyanez volt a Tokio Hotellel is régen, hogy egyszerűen idegesítővé váltak a rajongók, mert foggal-körömmel védelmezték a kedvenceiket. Az ilyen "ők az új Beatles", meg Bieber a világ legsikeresebb énekese-dolgok zavaróak a középszerű tehetségükkel, meg hogy sokan tényleg elhiszik.

Megjegyzés: azok az utálkozók, akik le b uzizzák őket, semmivel sem értelmesebbek, hiszen ők sem a zenéről beszélnek. És az ilyen megállapításokra semmi szükség. meg azok sem lesznek vagányabbak, akik oltogatják a rajongókat, mert egy harmadik ember szemszögéből ugyanoylan sz*r zenét hallgatnak.

21/L

2014. ápr. 26. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert előítéletesek,hallnak pár pletykát,ismernek egy vagy két fant,és az alapján általánosítanak.
2014. ápr. 27. 13:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó. Én nem általánosítok: azt gondolom, kb. ugyanaz, mint a Tokio Hotel volt, amikor én voltam 12. Az egész osztályom (na jó, csak a lányok) és az iskola ÖSSZES LÁNYA (1-2 kivétellel) ugyanazt csinálta.
2014. ápr. 27. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!