Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Van itt még valaki aki teljese...

Van itt még valaki aki teljesen oda van Shane Mccutcehonért ( Katherine Moennig)? Leszbikusok nektek mi a véleményetek róla? Szerintem írtó Sexy.

Figyelt kérdés

#Shane #Katherine Moennig
2014. ápr. 21. 19:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az túlzás hogy odavagyok érte, de szerintem is rohadtul szexi :D

Most kezdted el nézni az L-t vagy hogy jött ez a kérdés? :D

2014. ápr. 22. 01:25
 2/11 anonim válasza:
100%

Ahhw...én teljesen oda vagyok érte :3

Annyira aranyos, szexy, egyszerűen minden.

A stílusa pedig... a stílusa elképesztő :DD

Egyébként én(is) most kezdtem el nézni az L Word-öt. Shane és Carmen 4ever <33

2014. ápr. 22. 14:53
 3/11 A kérdező kommentje:
Már megnéztem az L Word összes részét már újra kezdtem megint :D csak ahw.. annyira sexy. .: D nincs olyan nap hogy ne nézném meg a képeit.. : D Írtó sexy... :D szívesen eltöltenék vele pár éjszakát.. : D :$ Carmennel a kedvencem.. : D Megbolondulok érte.. : D <3
2014. ápr. 22. 18:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Háát elég jól néz ki:) De nekem Carmen jobban bejön:DD

17/L

2014. ápr. 22. 20:40
 5/11 anonim válasza:
48%
Sosem értettem miért van mindenki oda érte. Undorító, fiús, semmi mell, maga a karakter is idegesítő.
2014. ápr. 22. 21:23
 6/11 anonim válasza:
Érdekes karakternek tartom én is de egyáltalán nem vonz.Nagyon vékony és akkor finoman fogalmaztam.
2014. ápr. 22. 22:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem semmi problémám néhány fiús lánnyal, de Shane egyáltalán nem jön be. Sem külsőre, sem "személyiségre". Sőt, kifejezetten taszít.
2014. ápr. 22. 23:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Szexuálisan nekem se jön be,de a stílusa tetszik :) Én anno inkább Carmenért és Shane szőke,gyermekes,nem jut eszembe a neve nőért voltam oda :D
2014. ápr. 23. 08:30
 9/11 anonim válasza:
100%

2# vagyok

Oké, be kell vallani, hogy nem Shane-nek vannak a világon a legnagyobb mellei, de van benne valami nagyon vonzó.

Talán a mosolya, a haja vagy a stílusa... nem tudom.

De valahogy nagyon aranyos :)

Carmen-ben pedig a személyisége tetszik és a teste sem rossz ;)

Szerintem a 2.-3. évadban ő a legszebb nő

(Nem tudom hogy a negyedik évadban benne van-e, mert még csak a 3. közepénél tartok)

Így hát nem tudok "választani" kettőjük közül... ezért jó hogy (még)együtt vannak.

2014. ápr. 23. 11:50
 10/11 A kérdező kommentje:
én sem tudom mi vonz benne :D az egész lénye olyan ellenálhatatlan na de kinek a a pap kinek a a papné : D és igen Carmen is elég sexy :D
2014. ápr. 23. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!