Nyilvánosságra hozták az okot, hogy miért válik Avril L?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott, de állítólag van pasija és a férjét csak úgy kipenderítette a házukból. Valahol leközölték a konkrét okot?2009. dec. 17. 10:55
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez kettejük magánügye. Mindig elcsodálkozom, miért nem lehet békénhagyni szerencsétlen "sztárokat". Ők is ugyanolyan emberek, mint mi, miért kell akkor az életükben vájkálni?
2/4 A kérdező kommentje:
Ők vállalták ezt a szerepet fel...senki sem kényszerítette őket. Érdekes, a milliókat fel tudják venni, de ami ezzel jár, azt nem bírják?
2009. dec. 17. 13:14
3/4 anonim válasza:
Úgy tudom már megromlott a kapcsolatuk, és nem várják meg, amíg megutálnák egymást, inkább elválnak barátilag. Avril egyik barátja azt nyilatkozta, (nem szó szerint) "Avril nagyon fiatalon ment férjhez, nem élt még eleget. Most kipróbálhatja magát"
4/4 anonim válasza:
Te örülnél, ha téged ezzel zaklatnának ?.. Könyörgöm ez válás, ez akkor is magánügy ha sztár vagy és akkor is ha nem. Gondolom ha te válnál és azért megérintene mert Avrilt megérintette, akkor nem szívesen beszélnél róla. Nem penderítette ki a férjét sehonnan. Derick oda is adta neki a házat, és már el is lett árverezve. És igen. Brody J. a pasija már vagy 2 éve. Ugyh békén lehet őt hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!