Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Minden almom hogy SZTAR...

Minden almom hogy SZTAR legyek mar 4 eves koromtol?

Figyelt kérdés

Tudom...nagyon hulye mese volt de meg 2005 korul ment a cartoon natworkon (nem tudom hogy kell irni ) egy mese a Puffi Ami Yumi Show es en minden reggel azt neztem mikor ovodaba mentem de egy ev utan abba hagytak a sugarzasat.. es en folyton enekeltem...9 evesen irtam egy dalt refren : hiv a szivem most mit tegyek,a szerelem rabja nem leszek. barmit is tegyek barmikor te mellettem leszel a szivem ugy zakatol..

azota irtam meg egy csomo dalt.. most 12 vagyok 13 leszek nyaron es ami fokozta az almom hogy .8 evesen lattam a kilarit.. es azota Koharu Kusumi a kedvenc sztarom..MINDEN ALMOM HOGY SZTAR LEHESSEK !! de ...nincsen hangom se hallasom ... szerintetek lehetseges valaha ?? miota az eszemet tudom enekes,tancos akarok lenni szerintetek ??

2014. márc. 8. 08:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
majd kinövöd
2014. márc. 8. 08:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem !!! mar 4 eves korom ota nem nottem ki es nem is fogom !!!
2014. márc. 8. 08:58
 3/10 anonim ***** válasza:
2014. márc. 8. 08:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Ezzel most megsertettel.... de ha nem a kerdesre valaszolsz leci menj innen
2014. márc. 8. 09:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet mást válaszolni mert 12 évesen még borzasztóan gyerek vagy,ez a természetes.

Ha fel akarsz törni akkor találj valamit amiben jó vagy,és abba öld az energiád hogy a legjobb lehess.

2014. márc. 8. 09:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Hidd el, sokan vannak így veled. De ha nincs tehetséged hozzá, akkor felesleges erre építeni a jövődet, mert csalódnál. Gondold végig, hogy az éneklés, tánc mellett még mi az, ami érdekel. Biztos van valami. Egyébként 12 évesen az ilyesmi szerintem még nem alakul ki.

Ha még 16 évesen is így érzed viszont, akkor menj el az ikszfaktorba, aztán majd meglátjuk. ;)

2014. márc. 10. 14:07
 7/10 anonim ***** válasza:
*vele
2014. márc. 10. 14:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Friderikusz szavaival élve remélem, hogy ez nem volt egy nagy álom és nincs minek leomlania.
2014. márc. 10. 20:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha se hallásod, se hangod, énekes nem leszel, de dalszövegíró lehetsz, vagy festő, vagy valami ami nem a hanggal kapcsolatos, konkrétan, esetleg ha összeszeded magad színész.
2014. ápr. 1. 01:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Ennyi kesz !! bebizonyitom napi 2 ora gyakorlas+edzes !! nem fogom hagyni ..nem fogok masokra hallgatni a lenyeg hogy a szivem mit digtal !!
2014. ápr. 2. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!