Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek gáz vagyok csak...

Szerintetek gáz vagyok csak mert más vagyok? Michael Jackson rajongók?

Figyelt kérdés
Az osztálytársaim mind Skrillexet, Justin Biebert meg hasonlókat hallgatnak. De én nam. Úgy gondolom, hogy nincs stílusuk. Jó, Skrillex lehet, hogy jó Dj de nem az én műfajom. Én csak Michael Jackson - t hallgatok, mert imádom :) a stílusát a hangját, mindent! Emiatt cikiznek, hogy milyen régimódi vagyok és nem tudom mi a zene. Szerintem ők nem tudják. Végül is ízlések és pofonok. Csak ők ezt nem értik meg. Michael rajongók! Nem szeretne valaki beszélgetni velem evvel a témával kapcsolatban vagy Michaelről? 13 vagyok! (írjatok kort légyszi)

2014. márc. 7. 20:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igazuk abban, hogy nem tudod mi a zene, mert MJ ugye a pop királya. Tök jó, hogy ilyen zenét hallgatsz DE attól hogy te "minőségi zenét" szeretsz, még nem leszel jobb. Ők hülyék, beszólogatnak, de te ne tedd. Mert egyre inkább azt tapasztalom manapság, hogy aki mai zenét hallgat, az divatmajom, aki meg régit, az kúlmenő :)
2014. márc. 10. 14:11
 12/20 A kérdező kommentje:
kúlmenő :D köszi :DD
2014. márc. 10. 16:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Utálom Justin Biebert. Mondjuk az osztálytársaim se szeretik... de ők nem cikiznek hogy mj fan vagyok <3 beletörődnek mert a barátaim. Mondjuk engem jobban izgat a családom.. ők nagy rockerek és azt mondják én vagyok a család szégyene hogy egy ilyen nyálbandit szeretek... (sokat sírtam emiatt) 12 éves vagyok :) és szeretek mj-ről dumálni XD
2014. márc. 13. 21:43
 14/20 anonim ***** válasza:
62%

"ők nagy rockerek és azt mondják én vagyok a család szégyene hogy egy ilyen nyálbandit szeretek"

Üzenem a családodnak, hogy százszor inkább MJ, minthogy érfelvagdosós EMO-s legyél. Inkább örülnének neki, hogy Te is a régebbi, értelmes zenét szereted.

2014. márc. 14. 07:07
 15/20 A kérdező kommentje:
Borbála, rám írsz? :)
2014. márc. 17. 20:46
 16/20 anonim válasza:
Szia én is imádom az MJ számokat 12 vagyok majd írj privátot ha akarsz beszélni.
2014. márc. 26. 17:57
 17/20 anonim ***** válasza:

14/f vagyok

én igazából hard rockot, metált hallgatok, de szeretem a vérhányós, halálhörgős, "gyilkoljunkmegmindenkitéserőszakoljukmegahullájukat" stilusú metált is hallgatok, de Michael Jacksont mindig is szerettem, és szerintem ő egy igazi példakép

Skrillex jó DJ? ha az összes számát meghallgatod, rájössz hogy mind ugyanolyan, az effektek és az éneklés mindegyiknél ugyanolyan

az ilyenekkel nem kell foglalkozni, nem kell emiatt szégyenkezni, hidd el találsz majd olyan társaságot ahol nem a zenei izlésed a meghatározó jellemződ

amúgy lehetsz egy kicsit nyitottabb is, és hallgathatnál más, kicsit modernebb zenészektől is, sok olyan van ami még neked is tetszene

2014. ápr. 30. 15:18
 18/20 A kérdező kommentje:
néha néha belehallgatok a mai zenékbe is, de a max. annyi volt, h talán egy szám tetszett azoktól az előadóktól. Mondjuk mostanság talán a Rolling Stones számai is tetszenek, de a mai előadók számai most sem tetszenek :/
2014. máj. 1. 10:30
 19/20 MjHánán válasza:
100%
Szia tudom hogy ez nem mostani kérdés de én is 13 éves vagyok és imádom Michaelt. Én azt javaslom neked hogy ne hagyd abba csak mert másoknak ez "ciki". Sajàt tapasztalatatból mondom mikor én ilyen "mániákus" lettem az elején mindenki mondott valami hülye megjegyzést Jacksonról. De nem érdekelt és egy idő után abba hagyták. Sőt nagyon sokan jöttek oda MJ zeékrő kérdezgetni. És egy idő után elértem nem szándékosan de Szinte az egész osztály kívűlről fujja a legismertebb dalait. Ráadásul nagyon sok emberrel megszeretettem. Szóval nagy esély van arra hogy te veled is hasonló történik. (Tudom beteges de sajàt akaratomon kívül nem hallgattam már 1 és fél éve más elő adót)Meg Michaelt nem lehet megunni. Több mint 230 zene közül tudsz választani ;)
2015. febr. 28. 17:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Hello. Tudom, hogy milyen érzés, hidd el. Én már ezt rengetegszer átéltem, de mára már megtanultam nem foglalkozni vele, mert hiszen, akinek nincsen izlése vagy aki nem tudja azt, hogy mi az igazán jó annál soha nem érhetsz el semmit, bárhogyan is próbálod, de még vannak olyan emberek is, hogy mert tudatlanok, nem tisztelik az ikonokat, legendákat, mert vagyok pl. én is, aki annak ellenére, hogy nem nagyon bírom George Michaelt, Celine Diont, Whitney Houstont és stb., mert nem az én izléseim, de ennek ellenére elismerem a munkájukat és tisztelem is őket, mert bár nem az én izléseim, de tény, hogy sokat elértek, nem mássla, mint kemény munkával és már ezért is tiszteletett érdemelnek, de hát persze az emberek többnyire elvesznek a mai celebekben és ha meghallják azt, hogy valaki pl. Thomas Anderst hallgat, Michael Jacksont vagy hasonlót, azon már röhögnek, pedig az olyanok mint Thomas Anders, Michael Jackson, 2Pac az ilyenek alkotják magát a zenét, ők a zene atyjai és a mai celebek bár vannak közöttük tényleg jók, de csak olyanok mint a többiek, nincsen bennük semmi különleges. Szóval érted, ez így megy, de én azt ondom, hogy örülj annak, hogy ezt mind érted és, hogy vágod azt, hogy mi is az igazán jó és a többieket pedig csak kapcsold ki és helyette pedig csak kapcsold be a kedvenc zenédet :D
2017. nov. 16. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!