Szerintetek gáz vagyok csak mert más vagyok? Michael Jackson rajongók?
"ők nagy rockerek és azt mondják én vagyok a család szégyene hogy egy ilyen nyálbandit szeretek"
Üzenem a családodnak, hogy százszor inkább MJ, minthogy érfelvagdosós EMO-s legyél. Inkább örülnének neki, hogy Te is a régebbi, értelmes zenét szereted.
14/f vagyok
én igazából hard rockot, metált hallgatok, de szeretem a vérhányós, halálhörgős, "gyilkoljunkmegmindenkitéserőszakoljukmegahullájukat" stilusú metált is hallgatok, de Michael Jacksont mindig is szerettem, és szerintem ő egy igazi példakép
Skrillex jó DJ? ha az összes számát meghallgatod, rájössz hogy mind ugyanolyan, az effektek és az éneklés mindegyiknél ugyanolyan
az ilyenekkel nem kell foglalkozni, nem kell emiatt szégyenkezni, hidd el találsz majd olyan társaságot ahol nem a zenei izlésed a meghatározó jellemződ
amúgy lehetsz egy kicsit nyitottabb is, és hallgathatnál más, kicsit modernebb zenészektől is, sok olyan van ami még neked is tetszene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!