Ismeri személyes valaki AFC Tomit?
Figyelt kérdés
Ha igen, írjatok róla, h milyen a személyisége! Olyan kis aranyos, meg közvetlen, de nem tudom, h ez valóban az igazi arca-e...2009. dec. 12. 16:33
11/15 anonim válasza:
éreztem rajta hogy nem nagyon szereti ha odamennek hozzá a rajongói
13/15 anonim válasza:
volt oszt.társam anyukája és az ő anyukája szoktak átjárni egymáshoz :)
Amugy ismerem,közvetlen így utcán kívül,de ha csak ugy odafutsz hozzá autogrammért nem áll jót magán,nem szereti ha a rajongói követik,zaklatják stb.Amit megértek,de egyébként egy nagyon rendes fickó :)
14/15 anonim válasza:
Én irtam h a kersztanyukámék ismerik am sztem télleg naon elvan szálva magától és ronda is bár ezt nem montam neki. de télleg mikor talizok vele semmi különös ő is csak 1 ember meg ugyanigy vannak az amcsik pl. vanessa hudgensel...
Szóval én utálom őt
15/15 anonim válasza:
Ja meg mikor mentünk uccsónak ebédelni igy 2 család akk volt ott pár rajongó és egészen felhuzta magát nem szereti ha üvöltöznek érte...(előzőt is én irtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!