Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Vannak itt ByTheWay fanok? :D...

Vannak itt ByTheWay fanok? :D Wayeeerek jelentkezzetek pls unatkozom

Figyelt kérdés
2014. márc. 1. 22:33
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én most éppen jelentkezeeeeeek. :D
2014. aug. 4. 19:39
 12/13 anonim válasza:
Tessék, itt a pár hónap, te asshole: ) Ugyanúgy több, mint 57ezer wayer van, úgyhogy nyugodtan bevonulhatsz egy sarokba és számolgathatod a hajszálaid. Puszilunk
2014. aug. 7. 01:06
 13/13 anonim ***** válasza:

tudtad, hogy 57ezren lájkolják az oldalt, az nem azt jelenti, hogy annyian vannak a véjjerek? :D

állítom ebből van 1000 ember nagyon maximalizálva, akik esetleg még fizetnének is ha az összes koncert fizetős lenne, vagy ha elkészült volna egy nagylemezük, megvették volna...többi az úgyis inkább letölti jútubbról, me hát drága az a 2000 Ft.

amúgy meg úgyis eltűnnek a süllyesztőben...jövő januárban meg fogom kérdezni, hogy még mindig "véjjer szív véjjer lélek, véjjer leszek ameddig élek" van-e...:D kb. ugyanaz az eredemény, hogy megtaláltam életem szerelmét, vele fogom leélni az életem, majd 3 hét múlva szakítok vele XD

2014. aug. 7. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!