Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Fiúk, nektek bejön Radics...

Fiúk, nektek bejön Radics Gigi? 10/?

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 23. 21:12
 1/5 anonim válasza:
63%
Cigány lánnyal sose járnék.
2014. febr. 23. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem jönnék össze vele, egy menet bőven elég lenne, 10/7
2014. febr. 23. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
[link] XD megtaláltam a lényeget a sok agyonsminkelt, és retusált kép közül...
2014. márc. 2. 19:33
 4/5 Dániel Tari válasza:

Utálom ha valaki valakit lecigányozik!!! Mi az hogy cigány??? Roma esetles!! És abba is mi a baj? semmi hisz ugyanolyan mint egy normális fehér ember! És ha még nem hallotátok volna a Barna lány című dalát akkor esettek neki meg ott még a szavatok is el fog állni!! A szépségérő ne is beszéljünk mert csodaszép lány!! "" Miért nem az ember számít ha a bőrszín éppen más"" ?

https://www.youtube.com/watch?v=Yp5zrdwG-bM

[link]

2014. aug. 16. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem. Képeken csinos, olyan brazilos, de amikor élőben smink és photoshop nélkül láttam, szinte alig ismertem rá, nem szép csaj, átlagos, mondjuk 10/4 de azt is csak a megcsinált fogai miatt. Nem szimpi, és nem a származása miatt, én is roma vagyok félig, ez nem játszik szerepet.
2017. aug. 30. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!