Olvastátok hogy Tabáni István 28 évesen csókolózott először és egyszer volt eddig szerelmes?
Nem olvastam még erről.
Én imádom azt az embert.
(húúúú...de megmutatnám neki,milyen az igízi csók és az igazi szerelem...)
nem tudom ki ez a srác, most nézem róla a videót az rtlmoston (nincs tvm) csupán annyit tudok, hogy ebben a csillagos cuccban van...
nem a személyét akarom bántani, de aki 28 évesen smárol először, azzal valami gond van. mert nem annyira gázos a feje, de akkor mégis mi lehetett vele a baj, hogy senki nem akart vele smárolni, és senkit nem is akart megcsókolni....
nekem nem ettől lesz értékesebb egy ember. az én párom pl. 17 évesen csókolózott először, és sztem nem én voltam neki az első szerelem, mégis jó ember, és rengeteg jó tulajdonsága van...
Nem tudom, hogy igaz-e, de ha igaz, akkor sem érdekel.
Annyira nem érdekel más magánélete, tőlem még azt is írhatnák, hogy szűz, és?
Nem fogok ennek örülni/nem örülni, nem ismerem személyesen, így nem foglalkozok vele.
Amúgy rendes embernek tűnik.
Szegény István.. Ha 28 évesen csókolózott először, akkor 28 évesen. Olvastam róla olyan cikket is, ahol éppen azt vesézték ki, hogy még biztosan szűz...de hogy ennek mi köze van a csillag születik-beni szereplésének, azt még ezek a gátlástalan firkászok sem tudják.
Már egyszerűn nem tudnak róla mit kitalálni..szánalom
István, szeretlek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!