Van köztetek valaki aki személyesen ismeri vagy ismerte Hódi Pamelát?
Figyelt kérdés
Igen, tudom milyenek, meg hogy az Édes Élet egy megrendezett, de még így is sz*r valami. engem mégis érdekel, mert google hiába a barátom ebben nem hajlandó segíteni.2014. febr. 19. 18:26
1/7 anonim válasza:
A neve Paméla, magyarosan, tudtommal nem angolszász születésű. A mamám ismeri a családot, nincs velük soha semmi gond. A Berkit viszont nagyon utálják, de nemcsak ők. Bunkó alak.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ. Én igazából nem vagyok egy igazi Édes élet-néző, instagramon láttam meg Pamela egy képét, és nagyon megtetszett, hogy ilyen divatos. Így néztem bele a sorozatba, de amikor nem őket mutatják azt soha nem nézem. Igazából sosem tudtam, hogy kik ők (nem kísérem figyelemmel a "celebeket") de valahogy Pamela szimpatikusnak tűnt nekem, annak ellenére, hogy biztos vagyok benne, hogy a sorozat meg van rendezve. Ha gondolod, privátban is mesélhetsz még nekem, ha van mit :)
2014. febr. 20. 16:54
3/7 anonim válasza:
Én sem ismerem személyesen, de nekem is szimpatikus. Mindig tetszett, hogy keményen odamondja a véleményét Berkinek. Azt viszont sajnálom, hogy pénzért kvázi eladta magát ennek a tahó bunkónak és egy életre hozzáláncolta magát a közös gyerekkel, pedig szerintem egy karakán csaj aki egyedül is megállja a helyét. A pénz nem boldogít, de jó ha van. Hogy ezen kívül mit lát Berkiben, az rejtély.
4/7 anonim válasza:
Belerángatta a celebségbe ez az emeletes bunkó Berki. Egyébként modellkedett, de nem volt soha dubajozós kategória. Sajnálom, hogy így járt.
5/7 anonim válasza:
Én ismerem személyesen :)
Szomszédok voltunk,amikor itt laktak a Wellness otthonok II.-ben :))
Mai napig szoktunk beszélni a privát Facebookján is ismerős vagyok. Nagyon rendes és csinos élőben is.
6/7 stefánia123456 válasza:
Még szerencse hogy nem itt lakik 😅😅😅
7/7 stefánia123456 válasza:
Még szerencse hogy nem ott lakik 😅😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!