Ismersz valamilyen hírességet a magánéletből?
Egyszer, még 10 éve találkoztam Pierre Soulagessel egy kiállításon. Tanulmányúton voltam Frainciaországba és egyszer csak, ahogy ott nézegettem a képeket gondoltam odaszólok valamit az öreghez, akit mellettem állt és éppen olyan figyelemmel vizsgálódott. Angolul beszéltem vele, meghívtam egy teára, jobb dolga úgyse volt. Megemlítette, hogy szokott festeni, örült a társaságnak. Én meg örültem, hogy beszélgettem valakivel külföldön és nem dorgált el a nyelvtudásomért. Nem kértem tőle elérhetőséget, úgy köszöntünk el, mert az eszébe jutott hogy dolga van, hát felszállt a leghamarabb jövő buszra.
Otthon elkezdtem kutakodni, hogy hátha megtalálom valahol, jó lett volna beszélni vele még egy kicsit (nem is sok ismerősre tettem szert az utazásom során).
Mivel Borsodi vagyok, ismerem a vv1-ből Majkát.
VV2 Lacit. (Vitkó László) A mellettünk lévő utcában lakik a volt felesége és fia.
Simon M. Veronika. Ő egy híres festőművész nő.
Viczián Ottó (színész.) Gyerek korunkban sokat lógtunk együtt, hülyéskedtünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!